Simona Ionescu / Redactor Șef

Oana Zăvoranu îl iubește pe Putin. „Din Rusia, cu dragoste!”

Oana Zăvoranu îl iubește pe Putin. „Din Rusia, cu dragoste!”
Oana Zăvoranu adoră să șocheze și a asta a și făcut, abordând invazia Rusiei în Ucraina. Diva a făcut o analiză rece a situației, însă nu înainte de a transmite că îl iubește pe Putin.

Zăvoranca a reușit să creeze vâlvă din nou, după ce a postat câteva poze cu pisoiul ei din rasa Albastru de Rusia. Mai mult, pe motan îl cheamă Putin, iar ea i-a declarat iubire până la cer și înapoi.

Fanii ei nu au știut dacă să guste gluma sau nu, daca a fost în primul rând o glumă, astfel că i-au inundat mesageria cu solicitări de a-și expirma clar părerea asupra războiului din Ucraina.

Oana Zăvoranu, care nu a mai fost atât de prezentă pe rețelele sociale în ultima vreme, a decis să răspundă solicitărilor:

„FROM RUSSIA WITH LOVE
PUTIN…atat !!!❤️❤️❤️
Cel mai nou membru al familiei noastre frumoase proaspat sosit din Rusia cu pasaport, cip si tot ce ‘trebe’ 😉😉😉…un veritabil ALBASTRU DE RUSIA
In rest, o sa va povestesc in curand…daca nu zic nimic nu inseamna ca nu vad tot si nu am parerile mele, ca de obicei 😎😎😎…muncim la clinica sa venim cu o serie de noi cabinete cu diverse specialitati, proiect nou, multe pentru vara si toamna…va pup tare, va iubesc si sunt cu ochii pe tot ce misca…doar ca nu e cazul sa toc frunza la caini, vad ca se poarta, doar ca eu cand vorbesc ramane undeva acolo si conteaza…stiti ce zic😎😎😎….aveti grija de voi, ramaneti smart si NU puneti botu la vrajeli 😉
Va iubesc …Oana Boss”

„Putin(n. președintele, nu pisoiul) își iubește țara. Ceea ce ar trebui să facă și românii cu țara lor… Cine are minte, să și-o pună la treabă. P.S.: Nu susțin și nu voi susține niciodată războiul”, a transmis Zăvo.

Diva a venit cu o completare, îndemnând românii să nu se amestece în problemele de lângă graniță: „Public am să mă exprim extrem de clar. Ăsta nu e războiul nostru nene!!! România trebuie să rămână neutră. Punct!!!”

Diva visează la o viață în America

Oana Zăvoranu a spus, nu în urmă cu mult timp, că speră ca în viitor să trăiască în America. Mai mult, bruneta se vedea în 2022 deja mutată acolo.

„Am să pot într-un an să stau jumate-jumate, și în SUA și în România. Mă reține deocamdată business-ul și niște procese cu bani mulți. Dar sper că la anul (2022), pe vremea asta, să fiu acolo unde simt: în America. Și mai am de aranjat niște lucruri pe aici înainte să plec”, a mărturisit Oana Zăvoranu.

„Nu ne gândim la o mutare definitivă. Am dori să ne luăm acolo o căsuță și să fim așa pe drumuri. Nu definitiv, dar să stau șase luni acolo, șase luni aici”, a completat Oana, liniștindu-și fanii.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre