Simona Ionescu / Redactor Șef

Oana Zăvoranu la un pas de o mare nenorocire. Cine a scos cuțitul la ea

Oana Zăvoranu la un pas de o mare nenorocire. Cine a scos cuțitul la ea
Nici n-a început bine anul că Oana Zăvoranu are și primele belele. De data aceasta era să iasă rău.

Cât ar vrea Oana Zăvoranu să se țină departe de probleme, acestea parcă o caută. Ce s-a întâmplat acum.

Oana Zăvoranu la un pas de o mare nenorocire. Cine a scos cuțitul la ea

Bruneta e atât de nervoasă, încât a promis că va face prăpăd. Ce a pățit? Oana Zăvoranu, cu soțul ei, Alex și câțiva prieteni au plecat într-o vacanță la munte, iar problema a venit când cei doi erau în plină stradă. La ieșirea din Azuga, Alex a vrut să depășească o mașină pe linie discontinuă, iar de aici totul a luat o altă turnură.

Asta pentru că un bărbat a vrut să le blocheze mașina și a ieșit și cu un cuțit la cei doi. Oana nu se lasă și spune că va depune plângere la poliție pentru ca vinovatul să plătească pentru gesturile sale necontrolate.

„Îi fac plângere penală unui dement care a ieşit cu cuţitul la noi”

„Sunt la poliţie. Îi fac plângere penală unui dement care a ieşit cu cuţitul la noi în trafic la ieşirea din Azuga. La un moment dat când a vrut Alex să intre într-o depăşire pe linie discontinuă să înaintăm în coloană, un psihopat a pus maşina perpendicular în faţa noastră, pe linia opusă şi a ieşit cu cuţitul la noi”, a declarat Oana Zăvoranu pentru SpyNews.

Femeie de afaceri de succes

Chiar dacă anul trecut a fost presărat cu multe situații neprevăzute, Oana Zăvoranu a tras linie și a ieșit foarte bine la capitolul profit de la clinică: 1 milion de euro.

„Pentru că, zic eu, am fler și știu ce trebuie să fac ca să meargă lucrurile bine, am ajuns să fac o cifră frumoasă de afaceri și se poate verifica. (…) Anul trecut, adică anul acesta, am avut o cifră de afaceri de 3 milioane de euro. Din această cifră de afaceri, câștigul meu este undeva la un milion și un pic de euro, bani curați”, a povestit Oana Zăvoranu la Xtra Night Show.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre