Ce i-a reproșat tot timpul Oana Zăvoranu mamei sale. Îi stă ca un ghimpe în suflet

Ce i-a reproșat tot timpul Oana Zăvoranu mamei sale. Îi stă ca un ghimpe în suflet
Susține că este diva României și nimeni nu îi poate călca pe urme, însă Oana Zăvoranu a trecut și prin multe momente dramatice, pe care cu siguranță nimeni nu vrea să le trăiască.

Este o femeie iubită, nu duce lipsă de nimic, dar are un mare of. Iată care este marea problemă a Oanei Zăvoranu!

Ce i-a reproșat tot timpul Oana Zăvoranu mamei sale. Îi stă ca un ghimpe în suflet

Într-un interviu acordat în emisiunea lui Dan Capatos, Oana Zăvoranu a spus ce are pe suflet. Mereu transparentă așa cum o știm cu toții, vedeta așteaptă sărbătorile cu nerăbdare și și-ar fi dorit să plece în America. Însă restricțiile impuse de pandemia de coronavirus au pus-o puțin pe gânduri. Dar nu a renunțat la idee. Pe de altă parte însă, Oana a spus și un secret pe care nu l-a știut nimeni până acum.

Tot ce i-a reproșat mamei sale întreaga viață a fost că nu a născut-o în America!

„Toată lumea poate să se vaite. Dacă mă ajută bunul Dumnezeu, de Sărbători mergem în America, unde trebuia mama mea să mă nască”

„Atâta vreme cât Dumnezeu mă ține în picioare, am un bărbat pe care îl iubesc și care mă iubește, am un business la vedere, am o casă, am copiii mei blănoși, mă scol dimineața și mă uit în oglindă și văd că sunt ravisantă și mirifică, eu zic că Dumnezeu mă iubește. Toată lumea poate să se vaite.

Dacă mă ajută bunul Dumnezeu, de sărbători mergem în America, unde trebuia mama mea să mă nască. Dacă i-am reproșat ceva lui mama mea, Mărioara Zăvoranu, a fost că de ce m-a făcut aici și nu la Hollywood. Cu ce este mai bună Angelina Jolie decât mine? (…) Poate mă ajută Dumnezeu să facem și filme. Mai am puțin să operez, că în rest le-am făcut pe toate”, a spus efervescenta brunetă.

Vrea să-și facă liftinguri

Cât privește operațiile estetice, pentru că toată lumea o întreabă ce face de arată atât de bine, Oana Zăvoranu a spus tot adevărul. Pentru a liniști pe toată lumea, ea spune că și-a schimbat silicoanele de nouă ori până acum și se gândește la ceva liftinguri.

„Toată lumea mă întreabă ce operații am.

Nu am, în afară că mi-am pus și mi-am scos implanturile mamare de nouă ori. La un moment poate o să-mi fac și eu niște liftinguri. Se cheamă și astea nevoi personale? Tot îmi fac o îmbunătățire fizică”, a mai spus Oana.

Totodată, Oana a fost surprinsă în cabinetele medicilor esteticieni în urmă cu circa un deceniu, unde își punea și își scotea pe bandă rulantă. Un exemplu ar fi intervenția de liposucție pe care și-a făcut-o în zona gleznelor.