Scandal la „Bravo ai stil!”. Ioana Filimon a fost exclusă din concurs dintr-un motiv uluitor

Scandal la „Bravo ai stil!”. Ioana Filimon a fost exclusă din concurs dintr-un motiv uluitor
Nu ai cum să te plictisești la emisiunea ”Bravo, ai stil! Celebrities”. Jurații sunt spectaculoși, iar concurentele își aruncă vorbe grele și întârzie ori lipsesc de la filmări. Ioana Filimon a fost exclusă din concurs dintr-un motiv uluitor.

Concurentele pentru titlul de cea mai stilată femeie se bălăcăresc ca la ușa cortului. Telespectatorii emisiunii ”Bravo, ai stil! Celebrities”, de la Kanal D, au fost martorii unor scene jenante. Iată că Ilinca Vandici a făcut un anunț uluitor: ”Este descalificată!”.

Scandal la „Bravo ai stil!”

Ilinca Vandici a făcut un anunț șocant în cadrul Galei ”Bravo, ai stil! Celebrities”. Concurentele trebuiau să pregătească ținute unor popoare. Ilinca Vandici, prezentatoarea fashion reality-show-ului a mai făcut un anunț extrem de surprinzător.

Ioana Filimon, una dintre cele mai vocale concurente, care a fost descalificată din competiție din cauza nerespectării regulamentului.

„Ioana Filimon lipsește. Vă spuneam că la începutul emisiunii că am de făcut un anunț extrem de important. Ei bine, a venit momentul să vă spun că din cauza încălcării regulamentului acestei competiții, cu părere de rău, începând din acest moment Ioana Filimon este descalificată. Nu mai face parte din competiția noastră. Nici o reacție?”, a spus Ilinca Vandici.

Reacția celorlalte concurente

Nicoleta Dragne: „Eu știam, nu am cum să mă fac surprinsă?”

Viviana Sposub: „Am aflat și noi azi. De fapt, ne-am dat seama, cel puțin eu mi-am dat seama pentru că Ioana venea deseori prima la machiaj și azi a lipsit. Și am presupus că nu mai vine.”

llinca Vandici: „Îmi pare foarte rău, îi doresc mult succes în tot ce face. O să îi simțim lipsa în competiție. Însă este clar că zarurle au fost aruncate, iar lucrurile au fost decise.  Acesta este regulamentul emisiunii la care toate, fară nici o excepție, vă veți supune și v-ați supus până acum.”

Ioana Filimon a fost în centrul atenției în ultima perioada la ”Bravo, ai stil! Celebrities” din cauza unui conflict pe care l-a avut cu Mădălina Pamfile. Cele două și-au spus replici dure. Disputa s-a lasat și cu lacrimi din partea Mădălinei care a susținut că Ioana a adus în discuție familia ei.

Cine este Ioana Filimon

Ioana Filimon a intrat în lumea modei de la 16 ani. A făcut primii pași în modeling din curiozitate. A participat de-a lungul timpului la mai multe competiții locale și naționale de modă și a reușit să câștige două titluri de Miss. Primul titlu important l-a câștigat în 2016, atunci când a fost desemnată Miss România.

În anul 2018, Ioana Filimon a câștigat  Miss Global Model of the World. Cele două titluri i-au adus popularitate Ioanei Filimon. Este considerată una dintre cele mai frumoase femei din România.

Puțini știu că aceasta a studiat Inginerie şi Protecţia Mediului. Cu toate acestea, după ce a devenit cunoscută în România, vedeta nu a profesat în domeniul pentru care s-a pregătit. S-a axat pe ceea ce ține de televiziune, modă și fashion.

”Ar fi cazul să învăț să mă îmbrac, să am stil. Până acum, la prezentări, concursuri de Miss, am primit ținutele cu care să defilez. La Bravo, ai stil! Celebrities vreau să îmi pun și eu mintea la contribuție. Vreau să îmi compun singură ținutele și sper să fie unele frumoase. Nu am încă un stil bine definit. Până acum stilul a fost unul mai sexy. Încerc să ies din această zonă. În curând împlinesc 30 de ani, îmi doresc să adopt un stil cu clasă”, spunea Ioana Filimon la începutul competitiei.