Simona Ionescu / Redactor Șef

Oana Zăvoranu, părăsită la 50 de ani. Soțul s-a mutat la amantă

Oana Zăvoranu, părăsită la 50 de ani. Soțul s-a mutat la amantă
Semnele erau vizibile încă de lunile trecute. În ciuda declarațiilor de amor postate de Querida, bărbatul și-a șters urmele. Recent, relatam că Alex Ashraf, soțul Oanei Zăvorau, și-a șters conturile de pe toate rețelele de socializare.

Acum s-a aflat și de ce. S-au despărțit. Oana Zăvoranu, la 50 de ani, este din nou singură. Ea a fost părăsită de soțul mai tânăr cu 15 ani decât ea, care și-a făcut bagajele și s-a mutat direct la amantă.

Alex Ashraf (35 de ani) a divorțat de Oana Zăvoranu (50 de ani) iar primii afectați au fost pacienții clinicii pe care cei doi o au împreună. Temporar, așa cum au descoperit jurnaliștii Cancan.ro, care au dat știrea despărțirii celor doi în exclusivitate, activitatea clinicii de imagistică a fost suspendată, încă din vară. De altfel, la partajul  inevitabil, cei doi au de împărțit exact această afacere, pe care au dezvoltat-o împreună.

Oana Zăvoranu, părăsită la 50 de ani

Querida nu e prima dată când se trezește singură. Ea a mai fost căsătorită cu Pepe, dar au divorțat.  În 2013, Oana Zăvoranu, care încheiase căsnicia cu Pepe, se proclama cea mai fericită femeie, în brațele lui Alex Ashraf. Amândoi erau la a doua căsătorie. Trei ani mai târziu s-au cununat religios. Și-au jurat iubire eternă dar aceasta a durat șapte ani.

La momentul începerii relației, actrița spunea despre soțul ei că a învățat-o ce este dragostea. „Alex m-a învăţat ce înseamnă dragostea adevărată. Este singurul bărbat care m-a făcut să înţeleg cu ce se mănâncă dragostea”, a fost declarația ei. La un an după pandemie au mai apărut primele speculații despre un posibil divorț. Însă vedeta a contracarat și a spus la vremea respectivă că este mai fericită ca niciodată alături de soțul ei iubit.

Oana Zăvoranu a tras cu dinții de relația cu Alex Astraf, însă bărbatul a preferat să plece la amantă (Sursa foto: Instagram)

În ianuarie, anul acesta, o despărțire a avut loc, totuși. Oana l-a dat pe Alex afară din casă, apoi s-au revăzut în platoul unei emisiuni, unde el, în genunchi, plângea, amenințând că se sinucide, iar ea îi spunea la microfon că nu mai are nicio șansă să fie împreună. Oana l-a prins pe soțul ei vorbind cu o altă femeie, drept pentru care și-a ieșit din minți și a făcut o criză de gelozie apocaliptică. Momentele de gelozie au fost așa de mari încât s-a sunat la 112, iar la vila Oanei Zăvoranu a ajuns poliția. Intervenția poliției s-a lăsat cu o amendă de 2.300 de lei.

La vremea aceea, bruneta susținea pe toate canalele că nu are probleme în căsnicie. Se declara fericită, după 10 ani alături de bărbatul iubit și s-au s-au împăcat. Alex Ashraf a revenit în căminul conjugal. Iar Oana nu mai contenea cu inimioarele și declarațiile de dragoste făcute public. Oana Zăvoranu și-a făcut o poză în maieu, întinsă pe o blană, și i-a transmis un mesaj incendiar soțului ei. Ea a scris: „Alex Ashraf, te iubesc!” și a postat mai multe inimioare palpitând. De asemenea a mai adăugat încă ceva: un GIF cu mențiunea „Winner” ( n..r câștigător”).

Apoi bărbatul și-a deschis propriul canal de TikTok și a vrut să fie și el vedetă. Live-urile lui au avut succes, chiar dacă refuza să răspundă la întrebări indiscrete legate de cum mai mergea relația cu Oana. În final și-a șters contul și le-a suspendat și pe cele de pe Instragram și Facebook. Asta în timp ce fotografiile lui apar, în continuare, pe profilurile Oanei.

Alex Ashraf a plecat de la Oana și s-a mutat la amantă

Potrivit informațiilor obținute de Cancan.ro, Alex Ashraf este cel care a decis să divorțeze de Oana Zăvoranu. El a părăsit căminul conjugal și s-ar fi mutat deja cu amanta.  Amantă la care a mai înnoptat și peste vară, dar fapte pentru care, atunci, Oana pare că l-a iertat. A tranșat episodul într-o emisiune tv. Totul s-a încheiat acum și cei doi, dacă nu vor să piardă timpul vor tranșa averea la notar.

Bunurile familiei au fost însă achiziționate cu banii moșteniți de la Mioara Zăvoranu, iar moștenirea, prin lege, nu se împarte. Însă, Oana i-a dat și lui Alex acțiuni la clinica sa de imagistică, după ce a cumpărat-o. Foștii parteneri vor avea de împărțit doar clinica. Pentru restul bunurilor  există sechestru din cauza datoriilor la stat și la terți.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre