Simona Ionescu / Redactor Șef

Oana Zăvoranu, scandal monstru cu o ispită de la „Insula iubirii”. Cum vrea bruneta să o pună la punct

Oana Zăvoranu, scandal monstru cu o ispită de la „Insula iubirii”. Cum vrea bruneta să o pună la punct
Nicoleta Dragne, o cunoscută ispită de la Insula iubirii a intrat în dispute cu Oana Zăvoranu. Iată de la ce a pornit scandalul.

Pentru că s-a supărat extrem de tare, Oana Zăvoranu a pus piciorul în prag și a dat-o în judecată pe Dragne. Mai mult, Querida a cerut ca aceasta să-i plătească și o sumă importantă de bani.

„Dacă cineva i-a stricat imaginea, a fost presa din România, eu doar le-am postat la mine pe Instagram

Totul a început, spune Nicoleta Dragne, din momentul în care ea a postat mai multe articole cu Oana Zăvoranu pe pagina sa de instagram. Soția lui Alex Ashraf s-a enervat îngrozitor și a apelat la ajutorul instanței, motivând că i-a stricat imaginea.

„M-a dat în judecată cumva că îi stric imaginea. Eu, pur și simplu puneam pe Instagram articole din presă despre ea, nu le inventam sau ceva. Deci dacă cineva i-a stricat imaginea, a fost presa din România, eu doar le-am postat la mine pe Instagram, atâta tot.”, a declarat Nicoleta Dragne, fosta ispită de la „Insula Iubirii” pentru Antena Stars.

„Îți dai seama ce sumă mare, 1.000 de lei, voia și ea 1.000 de lei”

Instanța a luat notă, iar Nicoleta spune că a avut să-i plătească Oanei Zăvoranu 1000 de lei, o sumă modică din punctul ei de vedere. „Îți dai seama, pe bune acum, că ce? Că am luat ceva ce scria pe Google. Oriunde scriai Oana Zăvoranu apărea articol cu ea. Ea cumva batjocorea femei. Alte femei, mă refer, pentru chestii pe care le făcuse și dumneaei, mă refer la operații estetice și așa mai departe, adică nu era că și cum celelalte femei își făcuse și ea nu-și făcuse.

Mi se pare, dacă nu mă înșel, că ceruse să încetez să mai vorbesc despre ea, așa îmi aduc aminte, dar na. Îți dai seama ce sumă mare, 1.000 de lei, voia și ea 1.000 de lei. Să spună mersi că am vorbit despre ea, uite așa mai face și ea niște bani.”, a mai spus fosta ispită de la „Insula Iubirii”, în exclusivitate, pentru Antena Stars.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre