Simona Ionescu / Redactor Șef

Oana Zăvoranu scoate tunurile în războiul online. Dezvăluiri despre remunerațiile influenserițelor

Oana Zăvoranu scoate tunurile în războiul online. Dezvăluiri despre remunerațiile influenserițelor
Oana Zăvoranu continuă să atace creatorii de conținut din online-ul românesc. Chiar dacă aceștia au decis să o reclame, Querida nu se lasă.

Oana Zăvoranu a câștigat prima luptă din războiul pe care l-a pornit, în mediul online. Querida continuă să atace creatorii de conținut din online-ul românesc. În ultimele postări pe Instagram Stories, le-a cerut urmăritorilor săi informații concrete despre sumele pe care influencerii le obțin în urma campaniilor online.

„Attention! Am spus ieri că vă dau <scorurile> practicate de aceste gloabe atât feminine cât și masculine. Dar și dacă aveți concret informații despre ce ban cer astea/ăștia pentru a face o postare pe insta, pe story, pentru o ședință foto, pentru o promovare pe fb, pentru tot ce înseamnă serviciu pe care cineva îl cere acestor nehaliți plini de tupeu, VĂ ROG SĂ ÎMI DAȚI MESAJE PE INSTA SAU MAILUL DE PE FACEBOOK Informațiile de la voi sunt foarte interesante GARANTEZ DISCREȚIA CELUI CARE TRIMITE INFORMAȚIA”, a scris Oana Zăvoranu pe Instagram Stories.

Fanii Oanei Zăvoranu au trimis date despre remunerațiile influencerilor

Prin urmare, fanii Oanei Zăvoranu au și răspuns cu date despre remunerațiile solicitate de către creatorii de conținut online, pentru diferite campanii sau promovări de produse pe rețelele de socializare.

„Acum vă atașez o altă ofertă trimisă de cineva care a vrut să o angajeze pe Bulsit Cenusa asta și s-a răzgândit când a văzut prețurile practicate de asta și trimise de un PR. Citiți ca să vă treziți din somnul adânc pe care îl aveți mulți și multe. Wake UP”, a scris Querida pe Instagram.

Prima decizie a tribunalului a fost în favoarea lui Zăvo

Oana Zăvoranu a obținut o victorie mare în fața Andei Adam, după ce cântăreața a dat-o în judecată pe actriță. La fel ca alte influencerințe din România, Anda Adam  a reclamat-o pe Oana Zăvoranu. La fel au făcut și Adelina Pestrițu, Oana Roman, Cristina Ich și Alina Ceaușan.

Zăvo a câștigat în instanță acțiunea ce îi fusese intentată de Anda Adam. Cântăreața ceruse, la fel ca celelalte influencere, ca instanța de judecată să îi interzică Oanei Zăvoranu să-i mai folosească numele în public. Însă, toate reclamantele au cerut ordonanță președințială – o procedură specială, ce trebuie judecată în regim de urgență. Instanțele acceptă această procedură doar în unele cazuri, referitoare fie la minori disputați în cazul unui divorț, executări silite sau alte cazuri speciale prin urgența și gravitatea lor.

Sursa foto: Instagram

Frumoase mai sunt femeile Luciu! Iată cu cine seamănă

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre