Simona Ionescu / Redactor Șef

Oana Zăvoranu și-a topit soțul cu ultima surpriză. I-a împlinit lui Alex Ashraf o mare dorință

Oana Zăvoranu și-a topit soțul cu ultima surpriză. I-a împlinit lui Alex Ashraf o mare dorință
1 august a fost o zi specială pentru Oana Zăvoranu și soțul său, Alex Ashraf. Cei doi parteneri au împlinit 11 ani de când formează un cuplu. S-a lăsat cu cadouri și declarații de dragoste.

Chiar dacă problemele nu sunt încă rezolvate, Oana Zăvoranu e fericită lângă soțul său. Pe 1 august au împlinit 11 ani de relație și și-au făcut unul altuia cadouri. Alex Ashraf nu-și mai încape în piele de fericire.

Alex: „E cadoul Oanei pentru mine”

Când vine vorba de fericirea iubitului său soț, Oana Zăvoranu face tot ce-i stă în putință să-i îndeplinească acestui orice dorință. Așa s-a întâmplat și la ceas aniversar, când Alex a primit ce și-a dorit cel mai mult: un simpatic labrador negru. „El este noul membru al familiei, Trumpy. E cadoul Oanei pentru mine, știa că vreau un cățelus și l-a adoptat. E frumos tare”, ne-a transmis Alex Ashraf.

„Înainte, cu ajutorul lui Dumnezeu”

Alex Ashraf i-a făcut cadou lui Alex cel mai simpatic labrador

Pe de altă parte, Alex le-a bătut obrazul celor care nu au crezut în iubirea lor, mărturisind că „în cei 11 ani, da am împlinit 11 anișori de când suntem împreună, cu bune și cu rele, ceea ce înseamnă că familia rămâne familie indiferent de situație”.

De asemenea, Alex i-a făcut și o promisiunea soției sale: „Am fost și voi fi mereu lângă ea și la bine, și la rău. La mulți ani nouă!”.

Nici Alex nu s-a lăsat mai prejos și a scos 3000 de euro din buzunar pentru a-i face iubitei sale un cadou pe măsura valorii sale: un set de cosmetice de cea mai bună calitate.

Oana: „Alex merită să fie iubit de mine”

„La mulți ani nouă, 11 ani sunt și nu trec, așa, în trei zile, importanți sunt cei mulți, pe care soarta care este doar în mâinile Celui De Sus îi are pentru noi doi puși, acolo, de-o parte!”, a fost mesajul Oanei Zăvoranu. Querida susține că „Alex este familia mea și familia unită în fața lui Dumnezeu, fără alte intervenții exterioare, care nu poate fi distrusă niciodată”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre