Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Oana Zăvoranu, mărturisire șocantă. De ce l-a primit înapoi pe Alex Ashraf

Exclusiv. Oana Zăvoranu, mărturisire șocantă. De ce l-a primit înapoi pe Alex Ashraf
Când părea că nu mai e cale de întoarcere, mai ales după ce toate dedesubturile trădării au fost etalate și studiate la microscop de o țară întreagă, protagoniștii au revenit împreună. Ruptura ce părea definitivă și irevocabilă a durat mai puțin de un anotimp.

Deja de mai bine de o lună, Oana Zăvoranu și soțul ei, s-au împăcat, iar acum Querida a mărturisit cu subiect și predicat de ce l-a vrut înapoi pe Alex Ashraf. Asta după ce Oana Zăvoranu și Alex Ashraf mai bine de un an au luptat pentru căsnicia lor, cu scandaluri publice și împăcări siropoase. În final nu s-a mai putut, bărbatul a ales altă femeie.

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf spun că au luat relația de la zero, iar amanta e „moartă și îngropată” (Sursa foto: Instagram)

În toamnă, divorțul celor doi părea inevitabil. Fiind anunțat ca atare de Oana. Aceasta a avut ieșiri publice dramatice la adresa amantei soțului ei, despre care spunea că e o videochatistă ce practică „cea mai veche meserie din lume” și că i-a tocat banii. Oana a și detaliat câți bani i-ar fi sustras soțul din conturi ca să își întrețină amanta. Iar suma era cu multe cifre.

Oana Zăvoranu mărturisește de ce l-a primit înapoi pe Alex Ashraf

Între timp, Oana l-a iertat pe Alex. Acum o lună, Zăvoranca recunoștea împăcarea. „Alex s-a întors acasă acum zece zile, suntem împreună. De o lună tot vorbeam să ne împăcăm…. A insistat și el și mă bucur că mi-am dat seama că își dorește la fel de mult ca și mine această împăcare”, declara Oana Zăvoranu. Ea a mai spus că au luat relația de la zero și că amanta e „moartă și îngropată, nu mai există”.

Oana Zăvoranu explică public de ce l-a iertat pe Alex Ashraf (Sursa foto: Instagram)

Invitat într-o emisiune TV, Alex Ashraf a spus că și-a retras acțiunea de divorț și că s-a „împăcat cu diva”, menționând că sunt, acum, „doi oameni îndrăgostiți” care au trecut peste obstacol.

Împăcată cu soțul iubit, Oana Zăvoranu e din ce în ce mai activă pe rețelele sociale, unde le-a explicat fanilor de ce a putut să își ierte pe soțul cu care e alături deja de un deceniu. Mărturisirea ei e șocantă. „Pentru ca este iubirea vieții mele și sufletul meu pereche. Pentru ca am simțit că și el își dorește asta mult. Pentru că Dumnezeu ne-a unit. Pentru că nu mor vulturii când vor fluturii!”, a anunțat Oana Zăvoranu pe Instagram.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre