Simona Ionescu / Redactor Șef

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf au tranșat starea căsniciei lor. Bruneta anunță public ce a decis

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf au tranșat starea căsniciei lor. Bruneta anunță public ce a decis
Oana Zăvoranu nu contenește să surprindă cu ieșirile ei. E mereu foarte asumată în ceea ce face. A fost asumată când a decis să îi dea papucii soțului ei, e asumată când l-a reprimit în viața ei.

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf s-au căsătorit în urmă cu 7 ani. La momentul respectiv, actrița spunea despre soțul ei că a învățat-o ce este dragostea. „Alex m-a învăţat ce înseamnă dragostea adevărată. Este singurul bărbat care m-a făcut să înţeleg cu ce se mănâncă dragostea”, a fost declarația ei. Un an după pandemie,  în 2021 au mai apărut primele speculații despre un posibil divorț. Însă vedeta a contracarat și a spus la vremea respectivă că este mai fericită ca niciodată alături de soțul ei iubit.

Episod jenant între soți, la televizor

În ianuarie, anul acesta, o despărțire a avut loc, totuși. Oana i-a spus lui Alex să plece din casă, apoi s-au revăzut în platoul unei emisiuni, unde a urmat un episod cu adevărat jenant: el, în genunchi, plângând, amenința că se sinucide, iar ea îi spunea la microfon că nu mai are nicio șansă la o relație cu împreună. pentru toată lumea a fost clar că între Oana Zăvoranu și Alex Ashraf existau probleme în ciuda aparențelor de care cei doi au ținut cu dinții.

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf au fost la un pas de divorț, în iarna acestui an

Nu au fost puține neînțelegerile și au fost momente în care vedeta a ajuns chiar să apeleze la ajutorul autorităților. În aceeași perioadă a ieșit la iveală o întâmplare ținută departe de ochii curioșilor. Oana  l-a prins pe soțul ei vorbind cu o altă femeie, drept pentru care și-a ieșit din minți și a făcut o criză de gelozie apocaliptică. Momentele de agresiune au fost așa de mari încât s-a sunat la 112, iar la vila Oanei Zăvoranu a ajuns poliția.

Oana zăvoranu, declarație de dragoste publică

Dar Oana Zăvoranu se pare că în final nu a fost dispusă să îl lase pe Alex al ei pradă altor femei, iar el, pe de cealaltă parte, a înțeles că nu poate trăi fără Oana lui. Sunt din nou împreună, mai iubiți ca oricând. Oana Zăvoranu și-a făcut o poză în maieu, întionsă pe o blană, și i-a transmis un mesaj incendiar soțului ei. Ea a scris: „Alex Ashraf, te iubesc!” și a postat mai multe inimioare palpitând. De asemenea a mai adăugat încă ceva: un GIF cu mențiunea „Winner” ( n..r câștigător”).

Oana Zăvoranu i-a declarat public lui Alex ashraf că îl iubește

Din cauza faptului că cei doi nu s-au mai afișat de mult timp ca fiind un cuplu, lumea a presupus ca Oana suferă după Pepe.  Aseară cei doi au intrat live pe TikTok. Soțul Oanei s-a lansat în declarații de dragoste de mama focului, spunea cât de deșteaptă e, că e mult mai deșteaptă ca el etc., în timp ce ea răspundea la întrebarea „Îl mai iubești pe Pepe?”. Oana Zăvoranu a fost tranșantă: „Nu îl mai iubesc pe Pepe. L-am iubit enorm, dar iubirea a dispărut și l-am înșelat. Nu mai simt nimic pentru el, să fie sănătos alături de familia lui”.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre