Simona Ionescu / Redactor Șef

Oana Zăvoranu și medicul Furtună au ajuns la DNA și la Poliție. Înșelăciune, furt și șantaj

Oana Zăvoranu și medicul Furtună au ajuns la DNA și la Poliție. Înșelăciune, furt și șantaj
Vă amintiți cum, zilele trecute, Oana Zăvoranu a declanșat un scandal teribil la tv acuzând un medic? Spunea că i-a dat omului pe mână clinica ei, ca să o administreze, iar acesta a furat-o. Acum lucrurile au avansat, s-au complicat.

Când a venit în emisiunea de la RTV, Oana Zăvoranu l-a acuzat pe medicul Bogdan Ioan Furtună că a furat-o de 800.000 de euro. Reamintim scena fiindcă atunci reclamanta a cedat nevos și a ieșit un spectacol ce a urcat rapid ratingul emisiunii, până să aflăm ce și cum s-a întâmplat cu furtișagul.

Furia Zăvorancei s-a declanșat atunci când Christian Ciocan, fostul purtător de cuvând al Poliţiei Capitalei, a întrebat-o de unde a avut ea 800.000 de euro ca să-i dea doctorului.

Cristian Ciocan: Oana, cum ai făcut 800.000 de euro? Care este secretul succesului?

Oana Zăvoranu: I-am primit cadou, care-i problema? N-am ce să discut cu tine…

Christian Ciocan: Oana, Oana, peste mine n-ai cum să vorbeşti… Oana, te rog, spune-ne secretul succesului.

A urmat apoi un schimb de replici acide între Oana Zăvoranu şi Ioana Mateş, avocata medicului acuzat Bogdan Ioan Furtună, totul transformându-se într-o ceartă sadea fiindcă vorbeau una peste alta și nimeni nu a înțeles mare lucru.

Acum, ambele părți s-au reclamat la Parchet și Poliție. Oana vorbește de furt și înșelăciune și a reclamat la DNA, medicul zice de șantaj și s-a adresat Poliției.

Oana Zăvoranu și acuzațiile de furt aduse medicului Furtună

Bogdan Ioan Furtună a fost administratorul centrului medical One Life SRL din 2017 și până în 2019, când Oana Zăvoranu spune că ea și soțul ei s-au prins că sunt furați și prostiți. Ea susţine că medicul a profitat de afacerea ei pentru a sustrage sume mari.

„S-a întâmplat totul la sfârşitul anului 2016, fiindu-mi prezentat ca fiind un medic serios, dintr-o familie de medici. Nimic din cv şi aparenţe nu dădea de bănuit. Dispuneam de bani cash şi a început individul să-mi ceară diverse sume de bani la ceas de noapte, pentru a cumpăra diverse aparate pentru clinică.

Când nu am găsit niciun aparat medical în clinica noastră, atunci am descoperit că e ceva putred. Soţul meu a găsit în 2018 nişte facturi falsificate, pe nişte aparate-fantomă”, a spus actrița în emisiunea de la RTV. Ea a detailat că s-au dus cu facturile la firma trecută ca emitentă și au aflat că acele facturi nu le aparțineau, că sunt false. Așa ar fi realizat că a fost păcălită și furată.

„Avocaţii la care am apelat au înregistrări video şi audio cu momentele în care doctoraşul Furtună se milogeşte la mine. Acest individ este un şmecher, un profitor şi un escroc. Pe unde a fost, a fost dat afară, pentru că a ciordit, pe româneşte”, a declarat celebra brunetă din showbizul românesc.

Avocata medicului a prezentat versiunea sa

Ioana Mateş a negat acuzaţiile aduse clientului său: „Din păcate, doamna Zăvoranu este într-o mare eroare. Clientul meu nu a avut disponibilitea şi nici dreptul pentru a administra acea clinică. Aşa-zisele acuze nu au fost decât ameninţări, aduse de către Oana Zăvoranu.”

Ioana Mateş: Aşa-zisele tentative de mediere nu au fost decât ameninţări la adresa clientului meu. A fost o invitaţie la sediul cabinetului de avocat, unde (Bogdan Furtună) a venit fără apărător… Nu i s-a prezentat niciun document. Îi spun doamnei Zăvoranu că prezenţele ulterioare ale dânsului au fost făcute strict sub consilierea şi supravegherea mea.

Medicul a reclamat la Poliție că a fost șantajat

Fostul director de la Spitalul Colentina, Bogdan Ioan Furtună, care a administrat clinica Oanei Zăvoranu într-o perioadă în care nu avea dreptul legal să o facă, a replicat și el. Jurnaliștii de la cancan.ro vin cu informația, în exclusivitate, că acesta a depus plângere penală la Secția 25, în data de 21 aprilie.

Conform celor spune de medic – scrie cancan.ro – Oana Zăvoranu și avocatul ei i-ar fi cerut 200.000 de euro pentru a nu publica anumite imagini compromițătoare.

Știați? Al Pacino a fost arestat pentru jaf. Purta mască și avea armă de calibru

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre