Simona Ionescu / Redactor Șef

Octavia Geamănu a dezvăluit secretul căsniciei fericite cu Marian Ionescu. La asta chiar nu s-ar fi gândit nimeni

Octavia Geamănu a dezvăluit secretul căsniciei fericite cu Marian Ionescu. La asta chiar nu s-ar fi gândit nimeni
Octavia Geamănu și Marian Ionescu sunt căsătoriți de șapte ani și se iubesc la fel ca în prima zi. Cum reușește prezentatoarea să țină iubirea aprinsă?

Octavia Geamănu și Marian Ionescu sunt mai fericiți ca niciodată de când sunt părinți și lucrurile funcționează perfect în viața lor.

Octavia Geamănu a dezvăluit secretul căsniciei fericite cu Marian Ionescu. La asta chiar nu s-ar fi gândit nimeni

Într-un interviu pentru OK Magazine, Octavia Geamănu a vorbit deschis despre căsnicia cu liderul trupei Direcția 5. Frumoasa prezentatoare a mărturisit că după ce și-au renovat casa au decis ca fiecare membru al familiei să aibă dormitorul lui. Nu au nici un fel de probleme așa cum ar crede cârcotașii, ci pur și simplu uneori fiecare simte să aibă spațiul său personal. Și astfel lucrurile funcționează bine în familie.

„În plus, și noi, ai casei, avem fiecare spațiul nostru. Marian are dormitorul lui, iar acesta este dormitorul meu, cu baia mea… spațiul meu personal. La etaj, este atelierul de pictură al lui Marian și dormitorul lui Andrei. Andrei mi-a zis că, atunci când o să crească, spațiul acela va fi doar pentru el și musafirii lui.

„Am renovat-o complet, interior și exterior, și am făcut-o după chipul și asemănarea noastră”

Este locul în care ne simțim cel mai bine, pentru că dintotdeauna am considerat că o casă trebuie să fie acasă. Templul tău, locul în care toate întrebările își găsesc răspunsul și zona ta de echilibru. Stăm aici de când avea Andrei un an și jumătate. Acum are șase.

Am renovat-o complet, interior și exterior, și am făcut-o după chipul și asemănarea noastră. N-am apelat la niciun arhitect, nu ne-am inspirat din nicio revistă, ci pur și simplu am făcut-o după cum am simțit amândoi. Mi se pare o casă potrivită unor oameni cu suflet de artist”, a spus fosta prezentatoare de la Antena 1.

„Ne cunoaștem de vreo 17 ani”

Octavia Geamănu și Marian Ionescu s-au căsătorit civil în 2015, dar multă vreme blonda nu s-a văzut alături de artist. Ba chiar nu înțelegea de ce îl curtează femeile și ce văd atât de nemaipomenit la el. „Suntem căsătoriți de ţapte ani și ne știm din 2005, deci de vreo 17 ani. În primă fază, nimic nu m-a atras.

Chiar nu înțelegeam ce văd femeile la el de are așa succes. Mai degrabă credeam că mâine vine sfârșitul lumii decât că noi vom fi împreună. Dar surprinzătoare sunt căile Domnului”, a mai spus Octavia Geamănu.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre