Simona Ionescu / Redactor Șef

Octavia Geamănu după ce a fost scoasă de la Observator: „Merit să evoluez din punct de vedere profesional, merit un salariu mai bun”

Octavia Geamănu după ce a fost scoasă de la Observator: „Merit să evoluez din punct de vedere profesional, merit un salariu mai bun”
Octavia Geamănu a fost o prezență caldă și constantă la pupitrul știrilor de la Antena 1. Blonda și-a schimbat însă prioritățile în momentul în care a devenit mamă și s-a căsătorit cu Marian Ionescu, de la Direcția 5. Plecarea ei din televiziune i-a adus, se pare, ceea ce-și dorea cel mai mult.

La jumătatea lunii iulie ac., Octavia Geamănu a fost scoasă oficial de pe postul Antena 1, locul de prezentatoare de știri fiind atribuit unei noi figuri în media.

Potrivit surselor, Octavia Geamănu a fost anunţată în prima săptămână din iunie că nu va mai prezenta Observatorul de weekend.

De aici a pornit o dispută între Octavia Geamănu şi Antena 1 și au fost implicați și avocaţi. La acel moment, Octavia Geamănu a declarat pentru Paginademedia.ro, scurt, că „în acest moment sunt sub contract şi îl respect, vin la muncă de luni până vineri, de la 9.00 la 17.00„.

Octavia Geamănu a lucrat în grupul Intact aproape două decenii, începând în 2003, la Antena 1 Târgu Jiu.

Octavia Geamănu după ce a fost scoasă de la Observator: „Merit să evoluez din punct de vedere profesional, merit un salariu mai bun”

Octavia a decis să vorbească despre sacrificiile pe care le-a făcut pentru cariera din Antena 1, rememorând unul dintre cele mai negre episoade din viața ei:

„Acum vreo 18 ani, pe vremea când mă angajasem la Antena 1 și munceam foarte mult să demonstrez că merit să evoluez din punct de vedere profesional, că merit un salariu mai bun, eram, de multe ori, într-atât de obosită încât nu mai aveam energie nici măcar să vorbesc cu părinții la telefon atunci când mă sunau.

Nu se punea problema să mai vorbesc cu prietenii, ori să ne întâlnim măcar de sărbători, pentru că eu munceam tot timpul”, își amintește soția lui Marian Ionescu.

Jefuită în plină zi

„Și-mi amintesc o zi de-atunci, pe când așteptăm autobuzul 331 în stație la Aviatorilor, într-o zi tare ploioasă, că m-a sunat mama și am certat-o pentru că nu m-a educat să fiu și eu mai… puțîn corectă, să pot să aleg drumul mai ușor.

N-a mai apucat să spună nimic în momentul acela mama pentru că în secundă doi mi-a fost furat telefonul din mâna, de la ureche. Ce vreau să spun e că în ziua aceea, prin ploaia torențială, rămasă și fără telefon, m-am rugat din tot sufletul să vină o vreme în care să am… timp.

Culmea, nu bani, ci timp! Căci la fel că și acum timpul mi se pare cel mai prețios dar. Am simțit să va scriu rândurile astea așezate in dreptul acestei imagini, după ce m-a întrebat Andrei ce înseamnă să fii sărac și bogat. Fiecare are propria măsură despre sărăcie și bogăție, puțini au și-o dreapta măsură. Dacă aș da timpul înapoi, n-aș schimbă nici măcar un gând.”, a povestit Octavia Geamănu.

Fosta prezentatoare de la Antena 1 are acum timp să fie alături de fiul ei și al lui Marian Ionescu

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre