Simona Ionescu / Redactor Șef

Olimpica Larisa Iordache, în spital! A ajuns în urmă cu puțin timp la Viena. Are dureri mari

Olimpica Larisa Iordache, în spital! A ajuns în urmă cu puțin timp la Viena. Are dureri mari
Gimnasta Larisa Iordache trece prin emoții mari. Olimpica urmează să intre în scurt timp în sala de operații pentru a 7-a intervenție chirugicală.
Olimpica Larisa Iordache a ajuns la Viena și urmează să fie supusă celei de-a 7-a intervenție chirurgicală la gleznă.

 

Larisa Iordache e internată în spital, în Viena
Frumoasa sportivă a postat un mesaj plin de emoție chiar de pe patul de spirtal: „Cu una în plus sau cu una în minus. cam tot aia e…
Pentru mine azi este o zi destul de ciudată, sunt la Viena și urmează să intru în operație pentru a scapă de durerea de la gleznă.
A 7-a operație, nu-i chiar ușor, dar nu mă plâng!
Știu că ăsta este un pas foarte simplu în vindecarea gleznei mele, ce urmează mă sperie mai tare: cârje, recuperare etc. Dar măcar o să fiu stăpână pe piciorul meu și nu o să mai îmi creeze probleme”, a transmis Larisa Iordache.

A ratat medalia la Olimpiada de anul acesta din cauza accidentării

Larisa Iordache a ratat pe ultima sută de metri o medalie la Jocurile Olimpice de la Rio, din cauza accidentării.  Antrenorii lotului României, Lăcărmioara și Cristian Moldovan, au sprijinit-o cu tot sufeltul în momentul greu.
Larisa Iordache, 25 de ani, se calificase în finala de la bârnă din cadrul Jocurilor Olimpice de la Tokyo cu a patra notă, 14,133, după un exercițiu bine executat, dar cu probleme la aterizare, din cauza durerilor recurente de la gleznă.
Imaginile cu Larisa la Rio au făcut înconjurul lumii.
„Fără Larisa Iordache în finală olimpică! Problemele de la gleznă o împiedică pe Larisa să concureze azi. A încercat la încălzire câteva mișcări, dar ea nu poate împinge în picior, iar riscul unei accidentări e imens în aceste condiții. Toți suntem lângă ea! Capul sus, Larisa! Știm că în condiții normale ai fi luptat, ai fi arătat cât de frumoasă e gimnastica ta”, se arată într-o postare publicată pe pagina de Facebook a COSR.

Antrenorii Lăcrămioara și Cristain Moldovan îi sunt alături

Soții Moldovan, antrenorii lotului de gimnastică al României o susțin pe Larisa chiar și în aceste momente grele. Cei doi i-au fost alături mereu și susțin că nu vor renunța la lupta pentru însănătoșirea Larisei.
Fiecare participare la concursuri i-a adus Larisei dureri și un lung drum spre recuperare.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre