Simona Ionescu / Redactor Șef

Olivia Newton John este în doliu: „Inima mea este încă în șoc”

Olivia Newton John este în doliu: „Inima mea este încă în șoc”
Faimoasa actriță din „Grease” se confruntă de mulți ani cu cancerul. Acum însă, o altă veste tristă a lovit-o. Olivia Newton John este în doliu.

Olivia Newton John a aflat prima oară că are cancer în anul 1992. A depășit perioada critică, însă în 2013 s-a confruntat iar cu boala nemiloasă. În 2017, actrița a aflat că are din nou cancer, iar acesta s-a transformat în metastază și a ajuns la oase. Acum însă, Olivia Newton John a fost lovită de o tragedie și este în doliu. 

În legătură cu boala nemiloasă cu care se confruntă, actrița nu s-a dat însă bătută, ba din contră, declara anul trecut că nu o vede ca pe o luptă. „O câștig bine și așa o văd”, a spus ea. „Nu mă gândesc prea mult la asta, ca să fiu sinceră. Negarea este un lucru foarte bun și devin tot mai puternică și mai bună tot timpul! Mă descurc!”, spunea actrița la vremea respectivă. În luna februarie a acestui an, actrița din „Grease” spunea că se simte foarte bine, ba chiar și-a lansat fundația pentru studiul împotriva cancerului, alături de soțul ei, John Easterling. 

Olivia Newton John este în doliu. A murit o persoană dragă ei 

Olivia, acum în vârstă de 72 de ani, a apelat la Instagram în urmă cu câteva zile pentru a da o veste tristă. Asistenta ei, Emma Cohen, care o îngrijea în timp ce făcea tratamentele pentru cancer, a încetat din viață luna trecută. „Inima mea este încă în stare de șoc și atât de întristată să aflu despre pierderea bruscă a cu totul specialei Emma Cohen. Emma a avut grijă de mine într-un moment foarte vulnerabil din viața mea, când eram pacientă în unitatea ei de la @onjcancercentre în 2018”, și-a început actrița mesajul trist. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Olivia Newton-John (@therealonj)

„Emma a avut un spirit atât de generos și o inimă caldă și iubitoare. Îmi va fi dor să văd chipul ei minunat la centru și transmit dragostea mea și cele mai profunde condoleanțe prietenilor și familiei sale”, a încheiat Olivia Newton John. Aceasta a ilustrat mesajul cu o fotografie din 2018, care o înfățișează alături de asistentă, în centrul pentru studiul cancerului „Olivia Newton John”. 

Foto: Facebook, Instagram

Prințul William și Kate Middleton sărbătoresc 10 ani de căsnicie. Cum au ajuns să se îndrăgostească

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre