Prințul William și Kate Middleton sărbătoresc 10 ani de căsnicie. Cum au ajuns să se îndrăgostească

Prințul William și Kate Middleton sărbătoresc 10 ani de căsnicie. Cum au ajuns să se îndrăgostească
Pe 29 aprilie prințul William și Kate Middleton sărbătoresc 10 ani de căsnicie. În acest context, Rețete și vedete a trecut în revistă cum a început povestea de iubire dintre cei doi.

Prințul William și Kate Middleton s-au casătorit pe 29 Aprilie 2011 la Catedrala Westminster Abbey din Londra. Practic, Prințul William și Kate Middleton sărbătoresc 10 ani de căsnicie. Au împreună trei copii frumoși și se pregătesc să devină cândva rege și regină. Până aici însă au avut de parcurs o cale lungă și tumultoasă. 

Îndrăgostită până peste cap de William încă din timpul liceului, Kate a fost poreclită de colegi „prinţesa în aşteptare” (Princess-in-Waiting). Întâlnirea lor a fost întâmplătoare, iar farmecul ei l-a cucerit pe loc pe prinţ.

Prințul William, fascinat de Kate din prima clipă. Acum sărbătoresc 10 ani de căsnicie

Sursa foto: Facebook

În 2001, Kate a ajuns să fie colegă cu William la Universitatea St. Andrews, unde studiau amândoi istoria artei. În martie 2002, ea a reuşit să îi sucească minţile definitiv lui William cu o rochie transparentă pe care a purtat-o la o prezentare de modă în scop caritabil. Acela avea să fie momentul de predestinare, care avea să se transforme în 10 ani de căsnicie. 

William a fost vrăjit de Kate, iar cei doi au început o relaţie. Relaţia celor doi însă a fost încercată de suişuri şi coborâşuri, astfel că în perioada 2002-2007, Will şi Kate s-au despărţit de multe ori. Deşi William a cunoscut şi alte femei, potrivit presei, se pare că cei doi au fost sortiţi unul altuia. S-au împăcat, iar în 2005, povestea lor de iubire a ajuns în presă, după ce au fost surprinşi de fotografi într-o staţiune de ski din Elveţia.

Kate îi dă ultimatum. William o cere de soție

Faimosul safir purtat de Kate Middleton, dar și de Prințesa Diana/ Sursă foto: Facebook

De data aceasta Kate nu a mai vrut să rişte, aşa că i-a dat prinţului un ultimatum. Aceasta i-a propus lui William două variante: ”ori ne căsătorim, ori ne despărţim”, conform spuselor unui apropiat al celor doi. Evident, Will a ales să nu o piardă pe Kate.

După 8 ani de relaţie, în octombrie 2010, când cei doi se aflau într-o vacanţă în Kenya, Will a făcut pasul cel mare şi i-a oferit lui Kate inelul de logodnă care a aparţinut prinţesei Diana. Este vorba de un inel din aur de 18 karate cu un safir oval înconjurat de diamante. Prinţul William a mărturisit că a umblat 3 săptămâni cu inelul în buzunar, aşteptând momentul potrivit ca să pună marea întrebare. 

În ziua cea mare, Kate a optat pentru un look clasic și romantic, care să fie în concordanță cu stilul ei personal, dar și cu standardele și protocoalele unei rochii de mireasă regale. O rochie frumoasă din dantelă potrivită pentru o prințesă, într-o zi perfectă în care toate privirile din întreaga lume au fost îndreptate către cuplul regal. 

Kate Middleton și Prințul William au acum  împreună trei copii,  Prințul Louis, Prințesa Charlotte și Prințul George și, deși ar putea avea la dispoziție o armată de dădace pentru cei mici, aceștia preferă să se implice cât mai mult posibil în educația lor. Cei doi sunt mai uniți ca oricând și formează unul dintre cele mai solide cupluri ale monarhiei. 

Foto: Facebook

O blondă face valuri în ultima ediție de audiții iUmor