Simona Ionescu / Redactor Șef

Oreste Teodorescu, pe urmele lui Fulgy. Prezentatorul s-a nenorocit de data asta

Oreste Teodorescu, pe urmele lui Fulgy. Prezentatorul s-a nenorocit de data asta
Cunoscutul prezentator Oreste Teodorescu are probleme mari. A călcat grav pe bec și se pare că va plăti scump.

După ce în 2018 a fost implicat într-un proces legat de droguri, Oreste Teodorescu a recidivat. Ce se întâmplă acum cu prezentatorul.

Oreste Teodorescu, pe urmele lui Fulgy. Prezentatorul s-a nenorocit de data asta

Năravul din fire, n-are lecuire, spune un vechi proverb românesc. Iar Oreste Teodorescu se pare că știe cel mai bine asta. Prezentatorul are cum grave probleme cu legea, după ce ar fi fost prins la volan cu doar câteva zile în urmă. Se crede că ar fi consumat cannabis.

Potrivit România TV, acesta a fost prins de polițiștii de la Brigata Rutieră pe o stradă din centrul Bucureștiul. Când a fost testat cu aparatul DrugTest, surpriză. Acesta a fumat cannabis apoi, ca și când nu s-ar fi întâmplat nimic, s-a urcat la volan. Drept urmare, rezultatul a fost unul pozitiv.

I s-a deschis dosar

Oreste a fost ulterior condus la Institutul Național de Medicină Legală (INML) unde i-au fost recoltate probe de sânge.

Apoi, pe numele său a fost deschisă o anchetă pentru conducere sub influența substanțelor psihoactive. Care, relatează Gândul, a fost înregistrată la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1. Rezultatele analizelor medicale vor fi gata în aproximativ 60 de zile.

Audiat de DIICOT în 2018 într-un dosar de trafic de droguri

Oreste nu este la prima abatere, pentru că în urmă cu trei ani a fost audiat de DIICOT într-un dosar de trafic de droguri. În acest dosar au fost, de altfel, implicate nume importante din România, printre care regretatul designer Răzvan Ciobanu, Carmin Ionescu, fiul lui Marian Ionescu, liderul trupei Direcția 5, Raluca Bădulescu.

Dar și interpretul de muzică lăutărească, Elis Armeanca. Atunci Teodorescu a avut calitatea de martor. El a povestit presei mai târziu că a fost pus de anchetatori să recunoască mai multe persoane din fotografii, dar singura persoană pe care o știa din dosar ar fi fost Răzvan Ciobanu.

Sursă foto: antena 3

 

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre