Simona Ionescu / Redactor Șef

Ouatu și Trăistariu vor să se întoarcă la Eurovision! Coșmarul României se va termina?

Ouatu și Trăistariu vor să se întoarcă la Eurovision! Coșmarul României se va termina?
13 mai 2023 a fost o zi cu noroc pentru Suedia, reprezentanta țării, Loreen, a câștigat marele premiu la Eurovision cu piesa „Tattoo”. A doua competiție muzicală câștigată cu mare bucurie.

La scurt timp, Cezar Ouatu a postat o fotografie cu câștigătoarea, alături de cele mai bune urări pentru talentata cântăreață.

„Felicitări | Congratulations @loreenofficial! Eurovision Song Contest se întoarce în #Suedia! În Suedia am reprezentat #România! Poate nimic nu este întâmplător! O piesă superbă și super felicitări”, a postat Cezar Ouatu pe contul său de socializare. Cezar Ouatu a reprezentat România la Eurovision 2013 organizat la la Malmö, Suedia. Artistul a obținut locul cinci în semifinală, iar în marea finală a terminat pe locul 13.

Cezar Ouatu și Loreen, câștigătoarea Eurovision 2023

„Finlanda a fost un fel de măscărici”

La rândul său, Mihai Trăistariu, o altă voce senzațională a României care a participat în trecut la Eurovision, a afirmat că a simpatizat-o de la bun început pe Loreen și a fost convins că va câștiga. „Eu am pronosticat-o încă de la început pe Loreen, de când a fost aleasă de Suedia acum două luni.

Deci, ce am simțit eu s-a adeverit. Și mă bucur enorm. Chiar am urmărit jurizarea, juriul a ridicat-o foarte mult. Locul 2, Finlanda, a fost un tip măscărici, cu o piesă comercială. Foarte mulți îl preferau pe el, dar nu avea voce deloc, iar eu nu înghit astfel de lucruri. Atunci m-am bucurat că a câștigat Loreen”, a spus Mihai Trăistariu, pentru Impact.ro.

Mihai Trăistariu ar da orice să participe la Eurovision

„Îmi doresc să reprezint țara”

Dornic să aducă România la alt nivel, Mihai Trăistariu spune că și-ar dori mult să participe din nou la Eurovision, reușita lui Loreen dându-i un imbold. Mai mult, artistul susține că ar plăti cât ar fi nevoie pentru a avea o piesă așa cum scrie la carte.

„Da, asta îmi dă curaj să particip, căci Loreen este al doilea concurent din toate timpurile care a câștigat de două ori. Johnny Logan a câștigat de trei ori, iar Loreen, de două. Deci, eu îmi doresc să reprezint țara, să câștig, să fiu trimis acolo și să revin în glorie”, a mai spus artistul.

Mihai Trăistariu e convins că poate câștiga Eurovision

„Mă căutau compozitorii să-mi dea piese”

„Aș da cât e nevoie. Partea bună este că eu sunt un norocos și nu mi-am plătit în viața mea o melodie. Nu-mi amintesc să fi dat bani cuiva, pentru că am avut norocul să mă lansez cu trupa Valahia și atunci făceam piesele împreună cu Costi Ioniță și Dorin Topală.

După ce m-am desprins de trupă, eram deja vedetă și mă căutau compozitorii să-mi dea piese. Eu și în ziua de zi am piese primite gratuit. Nu înseamnă că e rău sau bine, pentru că, uneori, piesele nu sunt cele mai cele, dar am învățat să triez în ultimii ani și nu mai iau chiar orice piesă. În general, nu am plătit nimic, dar dacă merită, vreau să o fac.

Dacă merită și simt că e o piesă câștigătoare, sigur că o să scot bani din buzunar. Oricât e nevoie, chiar și 10.000 de euro”, a adăugat Mihai Trăistariu

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre