Simona Ionescu / Redactor Șef

Ovidiu Lipan Țăndărică a dat vestea cea mare. Se întâmplă după 20 de ani

Ovidiu Lipan Țăndărică a dat vestea cea mare. Se întâmplă după 20 de ani
Ovidiu Lipan Țăndărică se pregătește de cel mai important moment din viață. Acest lucru se întâmplă după 20 de ani.

După 20 de ani împreună, Ovidiu Lipan Țăndărică le-a dat fanilor cea mai tare veste: se căsătorește cu iubita sa, la 70 de ani. Artistul a vorbit despre femeia care-i va deveni soție.

„Iubirea de suflet, care a trecut de iubirea de sex, de iubirea de inimă, care durează”

Fostul baterist al legendarei trupe Phoenix, Ovidiu Lipan Țăndărică a fost întotdeauna discret în ceea ce privește viața sa personală. După 20 de ani de stat cu femeia pe care o iubește, artistul a spus că se va căsători cu partenera de viață. Cei doi au planificat nunta și i-a făcut cea mai frumoasă declarație de dragoste viitoarei sale soții. „E o femeie discretă. Ea îmi oferă și un echilibru. Iubirea de suflet, care a trecut de iubirea de sex, de iubirea de inimă, care durează, cât durează.

„Este ca și cum ți-ai găsit perechea în lumea aceasta”

Cea de suflet este veșnică. Este ca și cum ți-ai găsit perechea în lumea aceasta. Ții la el (partener n.r.) și îl iubești altfel. Acolo este miracolul unei întâlniri. Asta este o chestie foarte sensibilă și o facem cât de repede posibil. Ne-am hotărât. Totul este pus deja…”, a mărturisit Ovidiu Lipan Țăndărică în cadrul emisiunii EGO Life.

Ovidiu Lipan Țăndărică și viitoarea soție

A fost dragoste la prima vedere

Artistul a povestit că a cunoscut-o pe viitoarea sa soție la Muzeul Țăranului Român, unde aceasta venise să cumpere mărțișoare. În secunda în care a văzut-o, Ovidiu Lipan Țăndărică a realizat că ea este femeia vieții sale.

„Când am văzut-o cât e de frumoasă, n-am lăsat-o să meargă mai departe. E o persoană absolut deosebită, un om cald şi prietenos.

Da, putem spune că relaţia noastră a ajuns la majorat. Avem aproape 18 ani de când suntem împreună. Am o singură femeie pe care o apreciez şi căreia îi sunt statornic. Îi place muzica clasică, e o femeie cultă, a studiat la Paris, cunoaşte câteva limbi străine. Dragostea noastră e foarte puternică. Avem o legătură de suflet specială, mai importantă decât dragostea fizică”, a mărturisit acesta cu câțiva ani în urmă.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre