Simona Ionescu / Redactor Șef

Ozana Barabancea, abonata instanțelor. Iată ce a ajuns să facă vedeta

Ozana Barabancea, abonata instanțelor. Iată ce a ajuns să facă vedeta
Ozana Barabancea, cunoscuta membră a juriului emisiunii Te cunosc de undeva (Antena 1), are mari probleme. S-a aflat abia acum, când vedeta a ajuns într-un punct dramatic. Niciun coleg de TV nu bănuia așa ceva.

Ozana Barabancea deține o firmă, de 13 ani. Aceasta a fost grav afectată în perioada pandemiei. Vedeta TV a înțeles că nu prea își mai poate salva afacerea și a decis un lucru radical. Ea a depus cerere de insolvență.

Artista a înregistrat acțiune de insolvență pentru firma sa de  de interpretare artistică și spectacole pe rolul Tribunalului București.

Ozana Barabancea merge des la instanță

În ultima perioadă Ozana Barabancea a mers destul de des în instanță. Ea şi-a dat fostul soț în judecată în urmă cu două luni. Acţiunea divei de la Antena 1 a fost înregistrată la Judecătoria Sectorului 3 din București şi se referă la o „pensie de întreținere”.

Magistrații însă au admis lipsa calității procesuale a Ozanei Barabancea. Adică vedeta nu ar fi fost îndreptățită, în totalitate, să deschidă o astfel de acțiune în instanță.

Dincolo de aceste probleme, prestația Ozanei Barabancea pe micile ecrane este apreciată de producătorii emisiunii Te cunosc de undeva, show ce a ajuns la al 15-lea sezon, dar și de fani.

Cum a slăbit Ozana Barabancea

Ozana Barabancea a slăbit mult în ultima perioadă în urma unei operații de micșorare a stomacului, dar și unui stil de viață sănătos.

Ea a slăbit în jur de 70 de kilograme de atunci și până acum, mărturisind în urmă cu ceva timp că și-a dat seama cât de mult contează sportul. Bruneta a luat decizia de a ajunge pe masa de operație după ce a constatat că a început să se miște tot mai greu. Jurata face mult sport, și e foarte atentă la ceea ce mănâncă. A eliminat zahărul din dietă.

Sursa foto: Instagram

Casa lui George Michael a fost vândută cu 19 milioane de lire sterline. Cine a cumpărat proprietatea din Londra

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre