Simona Ionescu / Redactor Șef

Ozzy Osbourne: despre recuperarea de la operație

Ozzy Osbourne: despre recuperarea de la operație
Ozzy Osbourne vorbește deschis despre drumul său lent spre recuperare. Acesta a fost supus la începutul acestui an la o intervenție chirurgicală, la nivelul coloanei vertebrale.

Fostul membru al trupei Black Sabbath, în vârstă de 71 de ani, a dezvăluit în ianuarie, în cadrul unui interviu „Good Morning America”, alături de soția sa, Sharon, că a fost diagnosticat cu boala Parkinson și a etichetat anul 2019 ca „cel mai dureros și mizerabil an” din viața sa.

În timpul interviului cu SiriusXM, Osbourne s-a lamentat pentru „recuperarea lentă” pe care o suferă de la efectuarea intervenției chirurgicale, de la nivelul coloanei vertebrale.

„Nu m-am recuperat 100%. Sunt la 75% din proces. Operația pe coloana vertebrală nu e ușoară…Am suferit destul de mult. Încă am dureri mari. Nu a fost nimic mai dureros ca asta. La un punct, îi spuneam lui Sharon că sunt convins că mor. Am avut atât de mult discomfort și durere.”, spune artistul.

În ciuda recuperării lente, starul rămâne optimist. Acesta spune că de abia așteaptă să revină pe scenă. Cum din cauza pandemiei toate evenimentele din interior au fost anulate, este îngrijorat că genul de concerte pe care le susținea sunt de domeniul trecutului.

Accidentul din ianuarie

În timpul interviului cu Robin Roberts din luna ianuarie, Osbourne a dezvăluit că a avut un an groaznic, după ce a căzut în baie.

„Când am căzut, am văzut negru. Am mers la baie și am căzut. Am picat ca un melc și stateam acolo jos și mă gândeam că asta e acum. Sharon a chemat o ambulanță. Până la urmă, a fost o cădere.”, relatează vedeta.

Incredibil. Soțul Adelinei Pestrițu și-a tatuat ȘOSETE? Poza care a dat fanii peste spate

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre