Simona Ionescu / Redactor Șef

Pamela Anderson refuză categoric să se mai machieze. Motivul este tulburător

Pamela Anderson refuză categoric să se mai machieze. Motivul este tulburător
Una dintre cele mai frumoase femei din lume, Pamela Anderson a dezvăluit că nu mai vrea să se machieze. Iată și de ce a luat această decizie.

Pamela Anderson a dezvăluit că i se pare „eliberator” să meargă fără machiaj la evenimente. Vedeta Baywatch, în vârstă de 56 de ani, și-a îmbrățișat frumusețea naturală și a devenit virală pentru că a apărut fără machiaj la Săptămâna Modei de la Paris în septembrie.

Nu mai trebuie să fii „cool”

Într-un interviu pentru People, vedeta a vorbit despre decizia ei de a merge fără machiaj, dezvăluind că cea mai amuzantă parte a îmbătrânirii este că nu mai trebuie să fi „cool”. „Urmărirea tinereții este inutilă. Tot ceea ce putem face este să acceptăm cine suntem în momentul în care ne aflăm și să fim de acord cu locul în care ne aflăm acum”, a fost declarația celebrei blonde.

„Nu vrea să joace acest joc”

Vedeta a continuat să precizeze că nu se ferește complet de machiaj, ci a explicat că pur și simplu „nu vrea să joace acest joc”, dezvăluind că se simte minunat să se privească în oglindă și să fie „OK așa cum este”. Pamela și-a etalat imaginea care sfidează vârsta, deoarece nu s-a mai machiat pentru show-ul fugar al Victoriei Beckham în timpul PFW, la începutul lunii septembrie.

Icoana Playboy i-a uimit pe toți într-o rochie cu flori, în care a arătat perfect și a fost felicitată public pentru alegerea „curajoasă” de a nu se mai machia de vedete precum Scarlett Johansson și Jamie Lee Curtis. „Pamela Anderson în mijlocul săptămânii modei, cu atâtea presiuni și ipostaze. Această femeie a apărut și și-a revendicat locul la masă fără nimic pe față. Sunt atât de impresionată de acest act de curaj și rebeliune”, a scris Jamie Lee Curtis pe pagina sa de socializare.

Pamela Anderson refuză să se mai machieze. Sursă foto: Daily mail

„Întotdeauna am pământ sub unghii

„Anii ’90 au fost anii ’90, iar acum suntem în 2023. Îmi place să fac lucruri care sunt diferite, simt că… acesta este un nou capitol din viața mea. Frumusețea naturală încă necesită două ore în fața oglinzii. Este amuzant pentru că, știți, acum sunt mereu în grădină. Întotdeauna am pământ sub unghii. Așa că este plăcut să port diamante doar pentru a fi puțin mai strălucitoare, doar ca să le dau un pic de farmec.”, a mărturisit anterior pentru Entertainment Tonight.

Perspectiva asupra frumuseții s-a schimbat după moartea make-up artistului său

Actrița din Baywatch a declarat pentru ELLE cu câteva luni în urmă mai mult despre motivul pentru care a început să își îmbrățișeze frumusețea naturală. Ea a declarat pentru publicație că perspectiva asupra frumuseții s-a schimbat după moartea make-up artistului ei, Alexis Vogel, care s-a stins din viață din cauza cancerului la sân în 2019. „Alexis a fost cea mai bună. Și de atunci, am simțit că, fără Alexis, este mai bine pentru mine să nu mă machiez. Am observat că îmi stă în fire să merg împotriva curentului și să fac opusul a ceea ce face toată lumea”.

„Eu râd de mine când mă uit în oglindă”

De asemenea, Pamela a vorbit despre îmbătrânire și despre faptul că a fost o „călătorie” pentru ea. „Cred că toți începem să arătăm puțin ciudat când îmbătrânim. Iar eu cam râd de mine când mă uit în oglindă. Mă gândesc: „Wow, asta e chiar… ce se întâmplă cu mine?”. Este o călătorie. Mă simt înrădăcinată. Mă simt bine. Sunt într-un loc bun”, a mai spus Pamela. Decizia ei de a renunța la produsele cosmetice a pornit și de la sentimentul că, de multe ori, la începutul carierei sale, „a fost de acord cu ceea ce oamenii îmi spuneau ce să fac”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre