Simona Ionescu / Redactor Șef

Pamela Anderson și-a oripilat cei doi fii. Cum a apărut actrița la o filmare

Pamela Anderson și-a oripilat cei doi fii. Cum a apărut actrița la o filmare
În ultima vreme, fosta vedetă din Baywatch nu se ferește să provoace controverse și șoc pe oriunde merge. Ba chiar a reușit recent să-și oripileze cei doi fii când a apărut la o filmare așa cum nu se aștepta nimeni. 

Anul trecut, Pamela Anderson a devenit virală pe internet după ce a apărut la Săptămâna Modei din Paris fără pic de machiaj pe față. Celebra actriță din Baywatch a vrut să arate că femeile pot fi frumoase și naturale, indiferent câte riduri sau imperfecțiuni au pe față. După acel moment, vedeta a apărut din ce în ce mai des naturală, nefiind deranjată deloc de unele comentarii răutăcioase la adresa ei. 

 

Pamela are doi fii cu fostul soț, Tomy Lee JonesFoto: Instagram

Actrița are doi fii, Brandon Thomas Lee, 27 de ani, și Dylan Lee, 26 de ani, cu fostul ei soț Tommy Lee, acum în vârstă de 61 de ani. Cei doi tineri au însoțit-o pe artistă la o ședință foto, însă au rămas șocați de cum s-a prezentat mama lor pentru a poza. 

Pamela Anderson a venit fără stilist după ea: “Nu am nevoie de cineva să-mi încheie bluza”

Pamela Anderson nu a avut nevoie de stilist
Foto: PageSix

Pamela Anderson apare pe coperta ediției de primăvară a revistei Highsnobiety din 2024. Actrița, în vârstă de 56 de anu, pozează într-un costum gri din trei piese și cravată pe copertă, având înfășurat un furtun albastru în jurul gâtului pe măsură ce privește camera cu o privire hotărâtă. Anderson apare fără machiaj pe copertă, spunând publicației că „fața mea devine mai interesantă odată cu înaintarea în vârstă.”

La ședința foto, Pamela a venit fără stilist, decizie cu care fii și echipa ei nu au fost deloc de acord: „Fiii mei au spus, ‘Mamă, trebuie să ai o echipă de glam.’ Și agenții mei spuneau, ‘Trebuie să ai o echipă de glam! Unde este stilistul?'”, a recunoscut vedeta în interviu. „Am zis, ‘Știu cum să îmbrac o rochie singură. Nu am nevoie de cineva să-mi încheie bluza. Mă descurc singură cu asta.’ Și erau pur și simplu înspăimântați”, a povestit, amuzată, Pamela. 

Ce spune actrița despre secretul succesului 

Pamela s-a destăinuit și despre ce înseamnă succesul pentru ea, menționând că a ajutat-o mult să depășească anumite trăiri: „Mă simt de succes pentru că am depășit și am trecut peste anumite lucruri și sentimente. Și asta îi scoate din sărite pe copiii mei pentru că copiii mei sunt ambițioși. Sunt calculați. Sunt bărbați,” a împărtășit ea.

Vedeta a continuat prin a spune că Brandon și Dylan sunt „tineri și au toată această pasiune. Dar sunt materialiști, și eu continui să îmi spun, ‘Eh, va trece’”, a încheiat Pamela Anderson.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre