Simona Ionescu / Redactor Șef

Actrița Drew Barrymore, probleme cu fiica. A ajuns-o din urmă trecutul

Actrița Drew Barrymore, probleme cu fiica. A ajuns-o din urmă trecutul
Celebra actriță în vârstă de 49 de ani este o prezență activă în viața celor două fiice ale sale, Olive și Frankie. Ca mamă de fete, este inevitabil să nu se ajungă din când în când la conflicte. Iar când te ajunge din urmă trecutul, e clar că e rost de probleme. Așa a pățit, recent, Drew Barrymore și a spus-o chiar ea.

Drew Barrymore are două fetițe, pe Olive, în vârstă de 11 ani și pe Frankie, în vârstă de 9 ani. Tatăl este Will Kopelman, de care actrița s-a despărțit în 2016, după 4 ani de căsnicie. Barrymore a mai avut doi soți înainte de Kopelman. Ca mamă singură, vedeta se implică constant în viața fiicelor sale și încearcă să fie acolo de fiecare data când aceastea au nevoie, mai ales că sunt la o vârstă fragedă. Drew Barrymore a mărturisit că are probleme cu fiica sa, dar nu a dezvăluit cu care dintre cele două. 

Drew Barrymore are două fiice cu fostul soț, David Kapelman
Foto: Instagram

Fanii actriței cu siguranță țin minte că aceasta a pozat pe coperta faimoasei reviste Playboy în 1995, într-o ipostază provocatoare. Pe atunci, vedeta avea doar 19 ani. În ciuda acestei realizări din cariera sa, Drew mărturisea cu ani în urmă că nu ar fi de acord ca fiica sa să pozeze în celebra revistă: „Nu aş lăsa-o! Nu cred! Aş face totul să o conving să nu facă asta, deoarece alegerile mele din viață ar trebui să funcţioneze ca o barieră în viaţa altcuiva. Asta a fost călătoria mea, cu alegerile mele!’’, mărturisea Barrymore pe când era însărcinată cu al doilea copil. 

Fiica actriței o șantajează cu apariția în Playboy

În episodul de marți al emisiunii „The Drew Barrymore Show”, actrița a declarat că fiica sa îi folosește trecutul împotriva ei. Se pare că fiica aduce în discuție coperta din revista „Playboy” din 1995 atunci când se ceartă despre ce haine sunt potrivite pentru ea să poarte. „Fiica mea vrea să poarte un top scurt”, i-a spus ea invitatei sale, Christina Aguilera. În momentul în care Drew nu o lasă, aceasta i-o taie scurt: “«Tu ai fost pe coperta Playboy»”, s-a destăinuit vedeta. 

Actrița a apărut în Playboy în 1995, pe când avea 19 ani.
Foto: Instagram

Cântăreața a recunoscut că și ea are aceeași problemă cu fiica sa, după ce a purtat de mai multe ori chiloți în anii 2000 în apariții sau clipuri. „Pentru că fiica mea vrea să poarte și ea un top scurt, și eu doar zic, «Putem să-l tragem un pic în jos?» Mă văd pe mine făcând asta”, a spus Aguilera, care are acum 43 de ani. 

Ambele mame au confirmat însă că nu regretă momentele lor îndrăznețe. „Ne exprimam și spuneam ce simțeam că e mai bine pentru noi, cred, la momentul respectiv”, a remarcat Aguilera. „Am iubit fiecare minut”, a încheiat entuziasmată Barrymore.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre