Simona Ionescu / Redactor Șef

Panică la Virgin FM. Giulia, cumnata lui Șerban Huidu, a venit la radio cu o tăietură pe față

Panică la Virgin FM. Giulia, cumnata lui Șerban Huidu, a venit la radio cu o tăietură pe față
Abia a început jobul la radio, că Giulia i-a băgat în sperieți pe colegii ei. Oamenii s-au temut pentru ea. Apoi, când au auzit și povestea, s-au șocat. Mai ales că a fost un lanț de accidente în familia ei.

A fost panică la Virgin FM după ce Giulia, cumnata lui Șerban Huidu, a venit la radio cu o tăietură pe față. Așa cum știți, Giulia Anghelescu, cumnata lui Șerban Huidu, a ieșit la rampă și a început să facă emisiune la Virgin Radio cu Andrei Niculae. Aceasta este noua provocare a vedetei care a participat la America Express alături de soțul ei, Vlad Huidu, fratele celebrului prezentator și realizator de la „Cronica cârcotașilor” Șerban Huidu.

De săptămâna aceasta fanii Giuliei au putut s-o revadă în calitate de co -prezentatoare a emisiunii matinale „Virgin Breakfast”. Doar că acum Giulia e pansată. Vedeta s-a rănit grav. Și nu numai ea. Și soțul ei a avut, ieri, un accident.

Fratele lui Șerban Hudiu a trântit motocicleta pe jos

Giulia și Vlad Huidu formează un cuplu de mai mulți ani și au împreună doi copii. Fratele lui Șerban Huidu e motociclist pasionat și folosește motocicleta mai tot timpul pentru a se deplasa. Ieri, însă, nu a mai stăpânit vehiculul pe două roți. Imaginile surprinse îl arată cum, imediat după ce iese pe poarta casei, e protagonistul unui incident.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vlad Huidu (@vladhuidu)

Bărbatul nu reușește să își țină motocicleta, iar aceasta se răstoarnă, dezechilibrându-l serios. „Dar ce zi am avut azi…”, a scris acesta pe rețelele sociale, unde a distribuit clipul incidentului. Din fericire, nu s-a rănit. Șoția sa, în schimb, a pățit-o grav.

Giulia a apărut la radio cu o tăietură pe față

Andrei Niculae a vrut să știe de ce a apărut colega sa  la radio cu tăietură pe față. Vedeta nici nu s-a mai dus la spital. S-a pansat singură și a mers la muncă. Abia mai târziu, după ce a terminat emisiunea, s-a dus să-și coasă bărbia rănită.

Giulia a alunecat în baie, după ce, în timp ce își făcea duș, de dimineață, a simțit că îi era prea frig, fereastra fiind deschisă. Vrând să o închidă, s-a sprijinit de calorifer, care s-a desprins din perete, iar Giulia a căzut și s-a rănit.  Vedeta a detaliat întreaga întâmplare.

Sursa foto / video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre