Simona Ionescu / Redactor Șef

Papa Francisc șochează. Recunoaște că o femeie i-a luat mințile

Papa Francisc șochează. Recunoaște că o femeie i-a luat mințile
În noua carte pe care Papa Francisc a scris-o a recunoscut un adevărat șocant: a fost îndrăgostit de o femeie, pe care a văzut-o ca fiind cea mai frumoasă.

Papa Francisc a recunoscut că s-a îndrăgostit cândva de o femeie, în noua sa carte, intitulată „Viața: Povestea mea prin istorie”.

Sentimentele l-au distras de la munca sa

Papa Francisc a împărtășit multe povești despre momente marcante din viața sa, în noua carne, dar una dintre acestea a șocat toată lumea. Acesta a recunoscut că s-a îndrăgostit nebunește de o femeie extrem de frumoasă. El a recunoscut că acele sentimente puternice l-au distras de la ceea ce a devenit acum munca vieții sale și a explicat cât de greu i-a fost să se concentreze asupra religiei sale în acel moment, potrivit People.

„Am avut o mică cădere”

El a explicat conflictul emoțional pe care l-a trăit în tinerețe. „În timpul acelui an la seminar am avut o mică cădere. Acest lucru este normal. Altfel nu am fi oameni”, a scris Papa în cartea sa.

Papa Francisc recunoaște că a fost îndrăgostit de o femeie. Dar și logodit. Sursă foto: dailycaller.com

„Am fost logodit o dată, cu o fată foarte drăguță care a lucrat în lumea cinematografiei și care a continuat să se căsătorească și să aibă copii”, a declarat Suveranul Pontif. Papa a continuat să explice cum inima și credința sa au fost amândouă provocate de iubire.

„Din fericire, a trecut și am putut să-mi dedic mintea și trupul vocației mele”

„Acum, la nunta unui unchi de-al meu, m-am trezit orbit de o tânără anume. Era atât de frumoasă, atât de deșteaptă, încât mă făcea să mi se învârtă capul. Timp de o săptămână am continuat să mi-o imaginez în minte și mi-a fost greu să mă rog.”, a recunoscut sfântul părinte. Papa Francisc a trecut pe lângă această provocare, punctând că în cele din urmă a trecut peste acele sentimente de iubire.

„Din fericire, a trecut și am putut să-mi dedic mintea și trupul vocației mele”, susține iubitul părinte. Cartea leagă povești din viața Papei Francisc de călătoria chipului său și de evenimentele care s-au desfășurat în lumea din jurul său. „Viața: My Story Through History” a fost tradusă din originalul italian de Aubrey Botsford și este disponibilă la vânzare pe 19 martie.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre