Simona Ionescu / Redactor Șef

Michael Jackson a iubit o singură femeie toată viața. A cerut-o în căsătorie de mai multe ori, dar l-a refuzat

Michael Jackson a iubit o singură femeie toată viața. A cerut-o în căsătorie de mai multe ori, dar l-a refuzat
Iubirile lui Michael Jackson au fost de notorietate, dar o singură femeie a fost în sufletul său toată viața. Acestei dive i-a propus să înfieze un copil și să fie o familie adevărată.

Michael Jackson s-a căsătorit de mai multe ori, a avut moștenitori, dar marea lui iubire a fost frumoasa Brooke Shields. Cu ea a vrut să se căsătorească și să formeze o familie.

Era greu pentru o celebritate de rangul său să se înconjoare de oameni cinstiți, de aceea Michael Jackson era foarte sceptic. Singura persoană în care a avut încredere 100% a fost femeia pe care a iubit-o până la sfârșitul zilelor sale: Brooke Shields. Ea i-a schimbat viața total. „Mă simt mai legată de el decât m-am simțit de alți iubiți”, a mărturisit Brooke la un moment dat.

Și pentru că a adorat-o și ar fi făcut orice pentru a fi împreună până la sfârșitul zilelor, Michael i-a dăruit vedetei „cel mai incredibil inel pe care l-am văzut vreodată”. Și a cerut-o în căsătorie nu odată, ci de mai multe ori. Dar răspunsul femeii l-a bulversat. „I-am spus. Mă vei avea pentru tot restul vieții sale, nu trebuie să te căsătorești cu mine”.

Michael Jackson marea iubire
Brooke Shields, marea iubire a lui Michael Jackson

Fotografiile lui Brooke erau pe un perete din casa lui Michael

Dar Michael vroia să fie văzut doar cu ea, iar într-un interviu din anul 2001, Michael a făcut o mărturisire. A spus că Brooke era nici mai mult, nici mai puțin decât dragostea vieții lui. Era atât de obsedat de ea încât fotografiile lui Brooke erau pe peretele artistului. Într-o zi însă, Brooke a luat o decizie care i-a rupt sufletul lui Michael: i-a spus că se va căsători.

„(…) acolo de unde el, fără îndoială, ne privește pe o semilună în creștere”

Michael n-a vrut să înțeleagă că, deși îl iubea cu tot sufletul ei, dragostea lui Brooke era diferită de ceea ce simte o femeie pentru un bărbat. Iubirea ei era profundă, dar frățească. Și a rămas până la sfârșitul zilelor lui Michael acea dragoste care nu se va schimba niciodată. Michael a înțeles într-un final, iar cei doi au păstrat cea mai frumoasă prietenie care a existat vreodată.

I-a despărțit un singur lucru: moartea cântărețului. La aflarea veștii, Brooke a fost devastată și pentru ultima dată a arătat ce a însemnat Michael pentru ea la înmormântarea acestuia. S-a despărțit de bărbatul care a divinizat-o cu cel mai sincer mesaj: „Astăzi, deși ne doare inima, trebuie să privim în sus, acolo de unde el, fără îndoială, ne privește pe o semilună în creștere”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre