Simona Ionescu / Redactor Șef

Părinții Irinei Tănase, angajați ai Penitenciarului Rahova, acolo unde a executat Liviu Dragnea pedeapsa

Părinții Irinei Tănase, angajați ai Penitenciarului Rahova, acolo unde a executat Liviu Dragnea pedeapsa
Irina Tănase și Liviu Dragnea trec prin momente dificile. Mentorul, protectorul și iubitul tinerei a făcut o criză de gelozie și a plecat de la ea.

Toate planurile lui Liviu Dragnea în ceea ce o privește pe Irina Tănase au fost date peste cap. Fostul politician e negru de supărare.

Părinții Irinei Tănase au fost angajați ai Penitenciarului Rahova, unde a executat Liviu Dragnea pedeapsa

Vestea că Irina Tănase ar fi fost părăsită de Liviu Dragnea i-a șocat pe toți admiratorii cuplului, dar și pe familia tinerei căreia fostul lider social-democrat i-a schimbat viața. Cine era Irina Tănase înainte de a deveni iubita lui Dragnea? O simplă fată care locuia în cartierul Ghencea din București, într-un apartament cu trei camere de 80 mp cumpărat în anul 2002.

Și care a văzut lumina zilei într-o familie modestă, ce a reușit să-și achiziționeze o Dacia Logan prin credit bancar.

Aceste lucruri se cunosc din declarația de avere completată în 2015 de părinții Irinei, care au lucrat chiar la Penitenciarul Rahova, unde Daddy și-a ispășit pedeapsa.

„Socrii” s-au pensionat însă, cu câțiva ani înainte ca fostul lider al social-democarților să fie încarcerat.

Părinții Irinei au dat în judecată Administrația Națională a Penitenciarelor

S-a aflat recent și faptul că acum doi ani, motivând că le-a fost încălcat statutul de funcționar public, părinții Irinei au dat în judecată Administrația Națională a Penitenciarelor. Aceștia au plătit impozit de 10%, respectiv 16% la rețetele compensate achiziționate pe baza biletelor de trimitere provenite de la medicul de familie.

Și au fost convinși că banii au fost încasați ilegal. În consecință, au cerut să le fie returnate sumele respective. Doi ani a durat procesul, iar în final instanța le-a respins cererea soților Tănase, dar și altor pensionari, foști angajați în sistemul penitenciar.

Consilier la cabinetul Ministrului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice

În ceea ce o privește pe Irina, înainte de a-l cunoaște pe Dragnea a fost asistent manager la una din firmele deținute de Sebastian Ghiță. Ulterior, alături de o prietenă, ea și-a deschis un cabinet de mediator public. Când Liviu Dragnea a fost închis, Irina a început „să aibă noroc la bani” și a cumpărat mai multe proprietăți atât în București cât și în Ilfov. Casa în care locuiește i-a fost făcută cadou de politician.

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre