Simona Ionescu / Redactor Șef

Părinții lui Jador sunt în al nouălea cer. Artistul le-a împlinit cel mai mare vis

Părinții lui Jador sunt în al nouălea cer. Artistul le-a împlinit cel mai mare vis
Jador nu a uitat niciodată de unde a plecat și face orice ca familiei să nu-i lipsească nimic. Dar părinții nu s-au așteptat niciodată să aibă parte de o asemenea surpriză.

După ce i-a mobilat casa fratelui său ca după reviste, cu puțin timp în urmă, Jador și-a făcut părinții fericiți. Iată ce a făcut cântărețul pentru ei.

Și-au dorit enorm să aibă o afacere doar a lor, iar băiatul le-a împlinit visul. Jador s-a gândit inițial să-și achiziționeze un Lamborghini, dar a sfârșit prin a le deschide o afacere părinților. E vorba de un depozit de materiale de construcții, iar cei care i-au dat viață sunt pur și simplu în culmea fericirii.

Depozitul a fost deschis în comuna unde locuiesc părinții, iar Jador nu s-a lăsat până nu le-a făcut publicitatea necesară. Săptămâna trecută a mers pe la mai multe televiziuni unde a spus numele localității și ce marfă de calitatea aduce acolo tatăl său.

„Am băgat un Lamborghini acolo. Am vrut să îmi cumpăr un Lamborghini și m-am gândit că mai bine să îmi investesc banii. Acum sunt patroni, stau toată ziua acolo, sunt fericiți. Totul e bine”, a povestit el, la Wownews.

Jador ar face orice pentru părinții lui

Tatăl artistului muncește cu bucurie de dimineață până seara

La rândul său, Camelia, sora lui Jador, a povestit că părinții lor muncesc cu mult drag, iar tatăl este cel care face și livrările materialelor. „Sunt foarte mândri! Sunt ocupați, s-au simțit foarte bine. Au acum o ocupație”, a subliniat sora lui Jador.

Prin ce a trecut Camelia când a lucrat în străinătate

Nu cu mult timp în urmă, fanii lui Jador au fost cadorisiți cu o melodie de suflet despre românii plecați în străinătate. Cu această ocazie, Camelia și-a amintit cum a fost când a lucrat departe de cei dragi. „Este foarte greu să lucrezi în afară. Munca în sine este foarte grea și oamenii se comportă diferit cu tine. E vorba de oameni și de rasism.

Când e frate lângă frate…

„Era foarte greu, munceai, veneai acasă unde mai aveai cât ceva de făcut și tot așa”

Am simțit mereu. În prima lună lucram cu o fată și i-am spus ce salariu luam. Noi, în mod normal, nu aveam voie să spunem ce salariu luam, și mi-au scăzut salariul foarte mult din cauza asta. De atunci, doar suma aceea am luat-o și doar dacă mai făceam 5-6 ore suplimentare mai primeam bani în plus. Era foarte greu, munceai, veneai acasă unde mai aveai cât ceva de făcut și tot așa”, a povestit Camelia, la WOWnews.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre