Simona Ionescu / Redactor Șef

Paris Hilton, atacată cu răutate pentru că băiețelul ei are capul mare. Cum a reacționat vedeta

Paris Hilton, atacată cu răutate pentru că băiețelul ei are capul mare. Cum a reacționat vedeta
Paris Hilton s-a supărat după ce a citit comentarii josnice despre mărimea capului băiatului său. De asemenea fanii au reacționat pentru a condamna comentariile nepoliticoase.

Băiețelul lui Paris Hilton, în vârstă de nouă luni, a venit pe lume prin intermediul unei mama surogat. Cu câteva zile în urmă, vedeta a postat pe Instagram fotografii „dulci” cu prima excursie a fiului ei la New York, dar secțiunea de comentarii a fost rapid inundată de remarci crude.

„Îngerul este perfect sănătos”

„Există niște oameni bolnavi în această lume. Îngerul meu este perfect sănătos. Și da, bineînțeles că a fost la doctor, doar că are un creier mare”, a declarat Paris Hilton, care alături de soțul său, Carter Reum, sunt cei mai fericiți de când au devenit părinți.

Haine de firmă pentru micuț

În imaginile postate de Hilton săptămâna trecută, aceasta s-a pozat mândră cu fiul ei în poală, îmbrăcat din cap până în picioare la modă Burberry, cu un top în carouri, pantaloni și pantofi mici. Acest lucru vine după ce Hilton a reacționat la cartea de memorii a lui Spears, care va fi publicată luna aceasta.

Blonda i-a spus lui Mona Kosar Abdi de la Extra că așteaptă cu nerăbdare volumul foarte așteptat al cântăreței, care a fost deja dezvăluit pe ici, pe colo. Iar Hilton a subliniat o paralelă surprinzătoare între cele două cărți ale lor, Paris împărtășindu-și memoriile la începutul acestui an.

„Este foarte dificil să fii nevoit să retrăiești și să-ți amintești lucruri pe care nu vrei să ți le amintești”

În cartea lui Britney, „The Woman In Me”, ea aruncă bomba că a făcut un avort în timp ce se întâlnea cu Justin Timberlake. Paris a dezvăluit, de asemenea, în memoriile sale că a făcut avort la 22 de ani. „Pentru mine, a fost extrem de vindecător.

Paris Hilton, alături de băiețel și soț. Sursă foto: Daily mail

Este foarte dificil să fii nevoit să retrăiești și să-ți amintești lucruri pe care nu vrei să ți le amintești, dar să vorbești despre asta, cred că este foarte important, să te lași dus de val. Și, de asemenea, sunt atât de mulți oameni în lume care au trecut prin situații similare, așa că îi va face să se simtă mai puțin singuri”, a spus Paris Hilton.

„Mamele sunt super eroi”

Paris Hilton s-a întâlnit cu Britney recent, dar nu a precizat când și unde, însă a specificat că aceasta este foarte bine. Ulterior, Paris a vorbit despre lumea ei agitată, povestind și cum arată o zi obișnuită din viața ei: „Nu cred că cineva are aceleași 24 de ore într-o zi ca mine”. Cât privește maternitatea, Hilton a mărturisit că a fi mamă este „titlul ei preferat dintre toate”.

„Mamele sunt supereroi. Îmi place foarte mult să fiu mamă. Phoenix este un înger. Tocmai a împlinit ieri 9 luni. Devine atât de înalt. Urmează să se târască în curând, așa că este atât de distractiv să vezi toate aceste etape importante”, a spus, mândră, vedeta.

Cartea ei se va transforma într-un serial

În cartea sade memorii, Paris Hilton a făcut și dezvăluiri bombă, mărturisind că va aduce această poveste pe micul ecran, într-un viitor serial. Nu a spus însă cine o va întruchipa: „Este o surpriză… Sunt atât de încântată. O iubesc atât de mult pe fată. Sunt foarte mândră de cartea mea de memorii și de faptul că a atins atât de mulți oameni. Iar acum să văd că este transformat într-un serial TV este destul de iconic”.

Vedeta nu l-a uitat nici pe soțul său, întrucât se apropie a doua aniversare a căsătoriei: „Carter este atât de romantic. Întotdeauna vine cu cele mai uimitoare surprize”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre