Simona Ionescu / Redactor Șef

Paris Hilton ne prezintă ce e la modă

Paris Hilton ne prezintă ce e la modă
Sunt deja decenii de când femeile știu că pentru a fi la modă e nevoie, uneori, doar de o mică rochie neagră. „Little black dress” – pe scurt, LBD. Paris Hilton nu face excepție și ne demonstrează cât de simplu poți fi admirată pentru ținuta ta.

Paris Hilton poartă o LBD sexy accesorizată cu mănuși fără degete bej, și o jachetă de piele în timp ce ajunge la cină în Malibu alături de iubitul său, Carter Reum. E una din primele apariții publice după succesul uriaș înregistrat de prezentarea filmului ei autobiografic, pe canalul propriu YouTube.

Părând că pășește în lumina reflectoarelor, așa a descins Paris Hilton la cina romantică.

Hilton, în vârstă de 39 de ani, a purtat o mini-rochie mulată, neagră cu detalii laterale albe pentru ieșirea de seară, peste care a pus o jachetă de motociclist din piele neagră.

Vedeta din Simple Life și-a accentuat look-ul cu un choker negru festonat și cu mănuși de motociclist, de culoare bej, încrustate cu bijuterii.

Moștenitoarea lanțului hotelier Hilton și-a lăsat liber părul lung blond și nu părea, în primă fază, să aibă o mască de față la îndemână, în ciuda pandemiei de coronavirus în curs. Când s-a dat jos din mașină, ea a zâmbit și a făcut semn cu mâna către camere în timp ce se îndrepta spre restaurant. Ulterior, vedeta și-a pus și masca, realizată special, cu inserții de pietre prețioase sclipitoare.

Ce copilărie cumplită a avut Paris Hilton

La începutul acestei luni, Paris Hilton și-a lansat documentarul oficial autobiografic pe canalul YouTube, intitulat This Is Paris. Filmul de aproape două ore a fost vizionat deja de aproape 11,5 milioane de oameni, de la debut. Prezentat în premieră în aprilie la Tribeca Film Festival din New York, documentul este remarcabil prin faptul că arată o parte nespusă și neștiută a educației și vieții lui Paris Hilton.

În film, Hilton dezvăluie că a suferit abuzuri traumatice din partea angajaților de la un internat strict unde și-a petrecut o parte din copilărie.

Vedeta i-a spus lui Drew Barrymore lunea trecută, în cadrul noului talk-show al acesteia din urmă, că are și  „probleme de încredere” după ce părinții ei au decis să fie dusă la un internat pentru adolescenți cu probleme, unde a fost bătută și pusă în izolare.

În film, Paris a povestit că, la vârsta de 16 ani, în timp ce locuia în New York, doi bărbați au scos-o din dormitor în mijlocul nopții, în timp ce părinții ei plângeau. Ea mai povestește că a fost bătută, drogată și plasată în izolare fără așternuturi sau mâncare.

„Tot ce au făcut a fost să-mi dea probleme de încredere. Nu meritam să merg acolo”, mărturisește Paris Hilton. „Mama și tatăl meu erau foarte stricți când locuiam în LA, a povestit prietena lui Kim Kardashian. „Nu aveam voie să merg la întâlniri, nu puteam purta machiaj și nu puteam merge la un dans la școală. Pur și simplu nu au vrut să cresc”.

Sursa foto: Instagram, DailyMail (BackGrid)

Cum ne aranjăm părul? Tendințele în materie de hair de la New York Fashion Week

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre