Simona Ionescu / Redactor Șef

Pasiunea comună pe care o au tatăl și iubitul Andreei Bălan. „Noaptea nu visez nimic altceva decât tactici”

Pasiunea comună pe care o au tatăl și iubitul Andreei Bălan. „Noaptea nu visez nimic altceva decât tactici”
După ce anul trecut a avut ceva probleme cu sănătatea, tatăl Andreei Bălan și-a schimbat radical stilul de viață. Și are o pasiune comună cu actualul iubit al vedetei.

Într-un interviu recent, tatăl Andreei Bălan a vorbit despre marea sa pasiune. Ce are în comun Săndel Bălan cu Victor Cornea?

„Nu știu dacă vom juca vreodată un dublu, căci jocul e cam diferit”

Fostul impresar al trupei Andre nu vrea să vorbească prea multe despre relația fiicei sale, pentru că își dorește să aibă relații bune cu Andreea Bălan. Dar are o pasiune comună cu cea a lui Victor Cornea: amândurora le place mult să joace tenis. „Am înțeles că este jucător de tenis de câmp. Eu sunt jucător de tenis de masă, poate fi, da, o pasiune comună, nu știu însă dacă vom juca vreodată, un dublu, căci jocul e cam diferit.

Ce pasiune au în comun tatăl și iubitul Andreei Bălan

„La sfârșitul anului se fac competiții oficiale, cu premii, pe categorii de vârstă”

Eu și acum joc tenis de masă, fac mișcare, ca să nu stau numai în casă. Merg la competiții, aici, în Ploiești, multe sunt amicale, iar la sfârșitul anului se fac competiții oficiale, cu premii, pe categorii de vârstă. Noaptea nu visez nimic altceva decât tactici, cum să joc tenis de masă, visez doar meciuri”, a mărturisit Săndel Bălan pentru Playtech Știri.

Minunile din viața Andreei Bălan

Bunica i-a adus nepoțelele la Ploiești

Tatăl Andreei Bălan a fost extrem de fericit pentru că și-a văzut nepoțelele. Micuțele au venit cu bunica lor la Ploiești și când le-a văzut, Săndel Bălan le-a strâns tare în brațe. Bunicul le-a arătat fosta cameră a Andreei Bălan dar și pașaportul ei sportiv. „Au fost fetele Andreei, aici, cu soția. Au văzut și camera ei, știu absolut totul despre mama lor. Centurile de la karate nu le mai are aici.

Eu mai am doar pașaportul ei sportiv. Sunt mândru de toate trei. Cea mare duce puțin spre mine, dar mai mult spre bunica de la Albești, mama soției”, a mai spus tatăl Andreei Bălan.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre