Simona Ionescu / Redactor Șef

Paula Seling povestește care a fost primul cadou făcut fetiței ei adoptate. Reacția ei a fost cu mesaj

Paula Seling povestește care a fost primul cadou făcut fetiței ei adoptate. Reacția ei a fost cu mesaj
Se spune că o femeie care adoptă un copil și-a câștigat un loc în Rai. Mama Paula Seling a vorbit despre emoția primei întâlniri cu fetița pe care o consideră „sufletul meu pereche”.

Multă vreme, nimeni nu a știut că Paula Seling a devenit mamă. Extrem de emoționată, artista a povestit cum a fost prima întâlnire cu cea care i-a devenit „suflet pereche”, invitată într-o emisiune tv în această dimineață.

Primul cadou dăruit fetiței

Micuța Paulei Seling, care acum are zece ani, a fost adoptată de celebra cântăreață când avea doar trei anișori. Paula a mărturisit că a știut că va fi copilul ei, din prima secundă în care a văzut-o și, alături de fostul soț, a început imediat procedurile de adopție.

Unul dintre cele mai emoționante momente a fost cel în care i-a făcut fetiței primul cadou: un superb ursuleț. Micuța, încă în orfelinat la acel moment, a strâns jucăria în brațe, apoi și-a privit viitorii părinți în ochi, a ridicat mânuța și le-a arătat că sus, pe dulap, stăteau cuminți, alți ursuleți. Ca și cum ar fi vrut să spună că ea are nevoie de iubire, nu de daruri…

Trei generații, o singură inimă…

„Ea este un cadou”

O lungă perioadă de timp, Paula Seling, care spune că micuța „este un cadou”, a ținut secretul. Nu a vrut să-și expună fetița, ci a lăsat-o pe ea să aleagă momentul când vrea ca toată România să afle că este fiica celebrei artiste. Și acest moment s-a întâmplat! Sigur, începuturile nu au fost ușoare, deși micuța, a declarat Paula, este foarte inteligentă și extrem de sensibilă și a înțeles cât de iubită va fi pentru tot restul vieții.

Paula și-a dorit dintotdeauna să înfieze un copil

Artista susține că și-a dorit să înfieze un copil de când se știe și ar fi făcut acest lucru și dacă ar fi avut un copil biologic. Elena, fetița Paulei se înțelege extraordinar și cu bunicii care locuiesc la țară. Acolo și-a făcut prieteni și așteaptă mereu cu nerăbdare să meargă în vacanțe și să fie răsfățată așa cum merită, a povestit Paula în emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre