Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce făcea Marius Elisei când Oana Roman își înmormânta mama. Foto

Ce făcea Marius Elisei când Oana Roman își înmormânta mama. Foto
Marius Elisei și Petre Roman au fost marii absenți de la înmormântarea Mioarei Roman. Oana Roman și-a plâns durerea alături de fiica sa, Isabela și sora ei mai mare, Catinca.

Petre Roman a venit zece minute la priveghiul Mioarei Roman și i-a adus un buchet de crizanteme. L-o fi costat vreo 100-150 de lei. Marius Elisei a preferat să-și vadă de treaba lui cu noua iubită. Oana Roman e doar o amintire, iar respectul pentru fosta soacră nu s-a manifestat la el.

Marius Elisei inmormantare Mioara Roman
Marius Elisei se plimba cu iubita, Oana își îngropa mama. Sursă foto: Cancan

Pe Marius Elisei nu-l mai interesează absolut nimic de Oana Roman. Bărbatul n-a călcat nici la biserica unde a fost depus sicriul fostei profesoare Mioara Roman, nici la cimitir, să-și ia adio. În timp ce Oana Roman alături de Catinca și micuța Isabela și-au îngropat cea mai dragă ființă, Marius Elisei se plimba liniștit, în oraș, de mână cu iubita. Fostul soț al Oanei Roman n-a fost nici lângă cea care i-a dăruit o fetiță, nici lângă copilul său. Bărbatul părea extrem de relaxat lângă iubita sa, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Marius Elisei inmormantare Mioara Roman
Oana Roman a fost dată uitării, Elisei are alte planuri

Oana Roman și Marius Elisei au divorțat cu scandal

Oana și Marius au divorțat după zece ani de mariaj, cu mare scandal și au continuat să-și arunce săgeți unul altuia. Fiica lui Petre Roman nu a văzut cu ochi buni nici momentul în care fostul soț și-a găsit o nouă parteneră de viață și a postat mesaje din care reiese faptul că Marius a pus definitiv stop relației cu Oana.

„Ați observat și voi că unii oameni, atunci când vă greșesc cu ceva, în loc să își ceară iertare, nu mai vorbesc cu voi?”, „Stai departe de oamenii care au beneficiat de pe urma ta, dar se comportă ca și cum nu le-ai dat niciodată nimic”, a postat Oana pe contul său de socializare.

Marius Elisei inmormantare Mioara Roman
Mioara Roman, condusă pe ultimul drum

Mioara Roman a fost înmormântată ieri la cimitirul Reînvierea

Chiar dacă membri ai familiei nu a condus-o pe Mioara Roman pe ultimul drum, au făcut-o zeci de persoane, care au venit să-i aducă un omagiu atât la biserica „Sfântul Gheorghe Nou” de la kilometrul 0 al Capitalei cât și la Cimitirul Reînvierea. Acolo unde Mioara Roman își va dormi somnul de veci, după ce a avut parte de o slujbă religioasă de mare ținută, oficiată de parohul Emil Cărămizaru și alți trei preoți.

Alături de Oana a fost însă prietenul ei de o viață Mihai Mitoșeru și avocata Lizeta Haralambie, fostă jurnalistă.

Marius Elisei inmormantare Mioara Roman
Pepe i-a adus un ultim omagiu Mioarei Roman la cimitirul Reînvierea

Pepe nu și-a lăsat prietena la greu

Când Pepe și-a botezat copilul și nu a fost invitat-o și pe Oana, relațiile dintre cei doi s-au răcit pentru o perioadă. Între timp situația a revenit la normal, iar artistul n-a lăsat-o la greu pe prietena lui de o viață. Artistul a fost la cimitirul Reînvierea pentru a fi lângă Oana în cel mai greu moment al vieții sale. Potrivit Click, părinții cîntărețului au fost la slujba de la biserica „Sfântul Gheorghe cel Nou”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre