Simona Ionescu / Redactor Șef

Oana Roman și-a făcut bagajele și a plecat. E deja o tradiție

Oana Roman și-a făcut bagajele și a plecat. E deja o tradiție
În postura de mamă singură, Oana Roman se descurcă minunat. Ocazional punctează faptul că fostul ei partener nu e destul de implicat în viața fiicei lor, dar dincolo de asta, are grijă ca fetei să nu îi lipsească nimic. Pentru că Isabela a luat vacanță, s-au pus în mișcare.

Oana Roman și-a făcut bagajele și a plecat împreună cu fiica sa, în vacanță, la soare. E deja o tradiție de vacanță accesibilă și frumoasă în Egipt. Vedeta petrece o săptămână în fiecare iarnă acolo, de ani buni. În trecut, în vacanță le însoțea și Marius Elisei, și a fost una în care Oana a călătorit împreună cu Vica Blochina, care îi era prietenă pe atunci. A fost o vacanță de mame cu copiii lor alături, după divorț.

Oana Roman a plecat cu fiica ei în vacanță în Egipt (Sursa foto: Instagram)

Pentru vacanța de iarnă din acest an, Oana Roman a ales un resort din Hourgada, unde se bucură de nisipul fin al plajei și de soare. Spre bucuria Isabelei, a ales un loc destinat familiilor, unde sunt o mulțime de tobogane și bazine cu apă încălzită, pentru copii.

Oana Roman și-a făcut bagajele și a plecat

Ca și cu alte ocazii, Oana Roman ține un „jurnal” al vacanței. Eliberată de Marius Elisei, despre care spunea, nu cu mult timp în urmă, că a fost o relație toxică, fiica fostului premier se bucură de soare și de silueta ei subțire care îi dă încredere de sine. Oana Roman a distribuit mai multe imagini de la plajă, în care își expune corpul de care este foarte mândră.

„Sunt 24 – 25 de grade Celsius, vremea este perfectă pentru plajă”, a împărtășit vedeta cu fanii ei. Relaxată în vacanță, a găsit timp să răspundă întrebărilor venite de la urmăritorii ei. Sinceră, cum o știți, aceasta  nu s-a sfiit să dea curs și întrebărilor incomode. Oana Roman a fost întrebată cum reușește să zâmbească atunci când îi vine să plângă.

Oana Roman este mândră de silueta ei pe care ne-o arată din vacanța în Egipt (Sursa foto: Instagram)

„Când îmi vine să plâng, plâng. Chiar dacă nu mă vedeți voi”, a replicat vedeta. Ceva mai devreme și-a făcut curaj bând tequila, după cum, la fel de sinceră, a recunoscut.

Sursa foto / video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre