Simona Ionescu / Redactor Șef

Paula Seling, pregătită să fie mamă pentru a doua oară. „Când am văzut-o, am zis că ea este. Pur și simplu am făcut click”

Paula Seling, pregătită să fie mamă pentru a doua oară. „Când am văzut-o, am zis că ea este. Pur și simplu am făcut click”
Ani buni, fanii Paulei Seling s-au întrebat când va veni momentul în care artista va deveni mamă. Cântăreața n-a comentat nimic, dar recent a venit cu vestea bombă.

Cu șase ani în urmă, celebra cântăreață a adoptat un înger. Elena, fetița cu părul numai bucle, i-a schimbat viața definitiv.

Invitată la Metropola TV, în emisiunea Cristinei Șișcanu, vizibil emoționată, Paula Seling a povestit cum a fost momentul în care a văzut-o pentru prima dată pe fetița ei. Celebra cântăreață a mărturisit că a știut din prima secundă că este copilul dăruit de Dumnezeu și a rămas fără cuvinte când fetița i-a spus mamă încă de la bun început. Pe de altă parte, Paula susține că a adoptat un copil pentru că așa și-a dorit, nefiind vorba de o problemă medicală.

„Un copil e un dar de la Dumnezeu și tu ești fericit”

„Noi ne-am decis demult. Ne-am dorit sa adoptam indiferent daca venea pe cale naturală un copil sau nu. Nu am avut probleme (medicale). Un copil este un dar de la Dumnezeu și tu ești fericit. După părerea mea, este cea mai frumoasă întâmplare a unui suflet, să poată să dea mai departe unui suflet toată iubirea și toată moștenirea pe care a primit-o. Procesul în sine nu a fost dificil.

E important să treci prin toate fazele, să-ți iei atestatul. Atestatul se ia după întâlniri cu cei de la protecția copilului, îți trebuie atestat psihologic, ai parte de consiliere pentru a fi pregătit pentru hopurile ce urmează. Trebuie să le preîntâmpini și să faci copilul să înțeleagă cât este de iubit și de dorit. (…) Când am văzut-o, am zis ca ea este. Pur si simplu am făcut click. A început să-mi spună mama încă de la început.

„Ne-a privit cu ochi mari și cu o uriașă iubire”

Ea din prima clipă ne-a privit cu ochi mari și cu o uriașă iubire. Aștepta probabil un cadou din partea noastră și i l-am dus. Niște hăinuțe, jucării și un ursuleț de pluș. S-a uitat la ursuleț și mi-a arătat că avea pe dulap vreo zece ursuleți de pluș, parca zicea: ce să mai fac cu încă unul? Am beneficiat și de ajutorul asistentei maternale care ne-a sprijinit în acest proces”, a povestit Paula.

Paula își mai dorește un copil

Micuța e înnebunită după înot, are instructor și, datorită ei, Paula spune că a reușit să se perfecționeze. „Am învățat să înot corect. Am avut un record: 120 de bazine, cu palmare și cu labe, 25 de metri bazinul, într-o oră și jumătate”, s-a lăudat vedeta.

Indiferent cât de ocupă ar fi, Paula are grijă ca zilnic să facă temele cu fetița ei și să se plimbe amândouă în parc. Fericite că s-au găsit una pe cealaltă… Pentru că viața sa are un alt sens de când e mamă, Paula a luat în calcul să mai înfieze un copil. „Da m-am gândit să mai adopt un copil. Mi-e greu să vorbesc încă despre asta, nu știu cum să fac față acestei idei. Ca idee, sunt deschisă.”, a mai spus artista.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre