Simona Ionescu / Redactor Șef

Pe Fuego îl știți, dar cum arată mama lui? Știați că Paul Surugiu a fost rocker?

Pe Fuego îl știți, dar cum arată mama lui? Știați că Paul Surugiu a fost rocker?
Paul Surugiu, cunoscut de publicul larg drept Fuego (43 de ani), a ajuns în sufletele românilor de pretutindeni prin melodiile sale. Este printre cei mai îndrăgiți cântăreți din România. Românii îl știu, dar cum arată mama lui?

Paul Surugiu, Fuego, este unul dintre cei mai apreciaţi artiști din zona muzicii ușoare românești și gazda emisiunii „Drag de Romania mea!”, de la TVR 2. Pentru artist, părinții au fost şi rămân cele mai importante fiinţe din lume. Și-a pierdut tatăl în trei minute, dar mama lui, Eugenia, îi este încă alături. Uite ce mesaj emoționat i-a scris!

Pe Fuego îl știți, dar cum arată mama lui?

”Ea este mama mea! Răvășitoare aș putea spune, avea vreo 18-19 ani în prima poză, fiind, la ora aceea, una dintre cele mai frumoase femei de la Turda. O luptătoare, ea nu s-a lăsat nici o clipă învinsă, deși a trecut prin multe. Țelul ei suprem am fost eu. Pentru mine a muncit pe brânci, pentru mine a făcut sacrificii, iar azi, deși singură, fără tata, pe care l-am pierdut prematur, se bucură de tot ce am reușit eu să fac. Anii au schimbat-o, dar seninătatea din ochi a rămas aceeași și sunt mândru cu ea, cu tot ce-a făcut și în special cu felul în care m-a educat! Nu știu dacă o voi putea răsplăti pentru asta, dar știu sigur că o iubesc și că datorită ei, dincolo de orice, sunt unde sunt azi! Nu fac mare caz, dar părinții ne sunt în continuare, până la sfârșitul vieții, rațiune, simțire și liman! Iubiți-i!”, a scris Paul Surugiu.

Fuego a fost rocker la 15 ani

Când avea 15 ani și era licean, Fuego abia își începuse cariera artistică și avea un stil care era în mare vogă la acea vreme. Pe atunci cânta piese pop-rock, avea plete și purta geacă de piele. Artistul a dezvăluit că îi plăcea enorm să învețe și se afla printre premianți.

”Am găsit prin arhiva mea o poză din perioada aceea, în care cântam deja și-mi plăcea genul pop-rock! Am iubit anii de școală! Am încercat să fiu un elev silitor, dar să mă și bucur de tot ce-mi puteau oferi acei ani, de prietenii, de joacă, de visuri mărețe!

Paul Ciprian Surugiu și-a pierdut tatăl în trei minute

Fuego are o recunoștință deosebită pentru părintele lui, pe care l-a pierdut prea devreme. Tatăl artistului s-a stins din viață atunci când avea 59 de ani, iar suferința lui Fuego a fost imensă. Artistul a vorbit despre tatăl lui și își dorește foarte mult să îl facă pe acesta mândru de reușitele lui, acolo sus, în ceruri.

Artistul a suferit mult când l-a pierdut fulgerător pe tatăl său, în 2010. A rămas doar cu mama sa, pe care o alintă Jeni (Eugenia), şi alături de care încearcă să fie cu tot sufletul.

„Eu am învățat de la tata să fac totul. Și dacă regret ceva în viața asta, este faptul că l-am pierdut prea repede, la vârstă de 59 de ani a murit tata. În 3 minute a făcut infarct. Îmi doresc din tot sufletul să-l fac pe tata de acolo din cer să fie mândru de mine, el oricum e mândru de mine pentru că el știe că asta mi-am dori”, a spus Paul Surugiu într-un interviu tv.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre