Simona Ionescu / Redactor Șef

Pe vremuri regină, acum la cratiță. Ce s-a ales de Simona Senzual

Pe vremuri regină, acum la cratiță. Ce s-a ales de Simona Senzual
Nu mai are nici o legătură cu blonda care făcea ravagii pe vremuri. Fosta iubită a interlopului Nicu Maharu, Simona Senzual, are cu totul alte preocupări decât cele din tinerețe.

A devenit celebră în urma paginii „fata de la Meteo” din Libertatea și ulterior dorită de toți bărbații cu dare de mână. Ce face acum Simona Senzual.

Pe vremuri regină, acum la cratiță. Ce s-a ales de Simona Senzual

După o tinerețe plină de scandaluri, Simona Senzual s-a schimbat radical. Transformarea s-a produs după ce s-a despărțit de interlopul Nicu Maharu, moment în care blonda s-a făcut brunetă și a luat calea credinței. “Asta este o educație dată de familie. Eu nu sunt pe yoga, sunt pe viața spirituală. (…)

În tinerețe ne mai facem de cap. Suntem tineri, dar încerc să țin un echilibru. Nu poți să ai un echilibru în viață, dacă nu ai o viață spirituală puternică. Dacă nu ești conectat și iubit, dai în depresie”, a declarat cu ceva timp în urmă Simona Sensual pentru Antena Stars.

A vrut să facă o fundație caritabilă care să ajute familiile nevoiașe și casele de copii

În aprilie anul acesta, Simona Senzual a declarat pentru Antena Stars că a fost logodită, dar s-a despărțit. Recent, aceasta a vorbit despre iubitul său evreu, de care spune că e extrem de ațașată. În plus, cei doi au și aceleași gusturi la mâncare pentru că, spune Simona, cine se aseamănă, se adună.

Iar bruneta știe să facă preparate senzaționale nu ieri, de azi, ci de 20 de ani. În plus, aceasta și-a deschis și o firmă de „patiserie, cofetărie, gastronomie” de care e foarte mândră. “Într-adevăr, perioada asta cu pandemia mi-a mai redus puțin din activitate pentru că am avut niște colaborări care nu au putut să vină în țară.

Mi-au cam dat peste cap planurile mele de anul acesta”, a declarat vedeta. Firma Simonei poartă numele de Adonai (n.n. Dumnezeu, în ebraică) și inițial a vrut să facă o fundație caritabilă care să ajute familiile nevoiașe și casele de copii.

Și-a făcut și un canal de Youtube

Mai mult, Simona și-a făcut și un canal de Youtube și e foarte fericită. Deocamdată, ea nu apare pentru că nu a avut timp să facă filmările pe care și le-a dorit, “însă am pus niște filmări care nu au legătură cu mine și au câteva mii de vizualizări. (…)

Pe viitor, poți să intri și eu îți dau sfaturi legate de gastronomie, mici secrete pe care nu le găsești în rețele tradiționale sau în cărțile de bucăți”, a mărturisit femeia de afaceri.

Nu mai consumă carne de 20 de ani

Chiar dacă anii au trecut, Simona arată spectaculos. Bruneta spune că are grijă de alimentație și nu mai mănâncă de 20 de ani carne, dar nu renunță la Pavlova, prăjitura ei preferată. “În ultima perioadă, am optat pentru bucătăria japoneză. În prezent, lucrez la o rețetă de pâine cu șofran și cu ghimbir”, a mai spus vedeta.

Sursă foto: cancan.ro

Mai țineți minte celebra piesă „Blue” cântată de Eiffel 65? DJ Sava vine cu vești bune pentru fani. VIDEO

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre