Simona Ionescu / Redactor Șef

Cutremurător. Un pedofil a injectat cu otravă un baton Snickers și a făcut asta în sala de judecată

Cutremurător. Un pedofil a injectat cu otravă un baton Snickers și a făcut asta în sala de judecată
În încercarea de a scăpa de rigorile legii, un bărbat și-a injectat cu otravă un baton Snickers, înainte ca verdictul să fie pronunțat de judecători la Curtea Județeană din Victoria.

După ce a fost găsit vinovat, pedofilul a găsit o metodă pentru a scăpa de rigorile legii. A injectat cu otravă un Snickers. A luat o bucățică și s-a prăbușit.

Un pedofil a mușcat pe furiș dintr-o tabletă de ciocolată otrăvită pe care a adus-o în instanță, într-o încercare disperată de a scăpa de justiție, după ce a fost găsit vinovat. Bărbatul în vârstă de 76 de ani și-a injectat batonul Snickers cu otravă letală înainte ca verdictul să fie pronunțat la Curtea Județeană din Victoria.

S-a ales cu umărul rănit, un deget dislocat și probleme la rinichi

În timp ce judecătorii îi decideau soarta, el a scos din buzunar gustarea și a reușit să muște puțin. Aparenta tentativă de sinucidere a eșuat. În schimb, otrava i-a afectat rinichii și s-a ales cu umărul rănit și un deget dislocat în timp ce a căzut la pământ. „În momentul în care a fost citită prima acuzație de vinovăție, atunci a consumat batonul Snickers. Acesta este modul în care a reacționat la verdict. A fost temător”, a declarat avocatul apărării, Fraser Cameron.

Curtea Județeană din Victoria

Și-a revenit în arest

Pedofilul, al cărui nume nu poate fi dezvăluit din motive legale, a fost ulterior externat din spital și fost ținut în închisoare în așteptarea sentinței. „Tratamentul pentru rănile sale după verdict a fost un succes. S-a stabilizat în arest”, a declarat Cameron, potrivit Sydney Morning Herald.

Bărbatul s-a prezentat luni în fața judecătorilor pentru a asculta declarația victimei pe care a abuzat-o după moartea tatălui său, în urmă cu mai bine de 30 de ani. Instanța a aflat că fetița a fost violată de la vârsta de patru ani, timp de un deceniu, într-o casă din regiunea Victoria. Copila a fost amenințată că, dacă va vorbi vreodată, îi va ucide restul familiei.

„Am fost greșeala ta preferată”

Femeia a declarat că abuzul era aproape zilnic, numindu-l pe agresor un monstru malefic și a spus că amintirile calvarului încă o mai bântuie. „Eram fetița speriată care plângea până adormea, dorindu-și ca tatăl meu să se întoarcă să mă salveze. Viața mea de adult este încă chinuită de nebunia ta.

Am fost greșeala ta preferată. Toată copilăria mea, am fost aranjată și abuzată. (…) dar sunt o supraviețuitoare. Nu sunt ceea ce mi s-a întâmplat, sunt ceea ce am ales să devin”, a spus tânăra în fața instanței. Pedofilul va fi condamnat la o dată ulterioară și riscă o pedeapsă de până la zece ani de închisoare.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre