Simona Ionescu / Redactor Șef

Pensionarele Kung-Fu au ajuns la Jandarmerie. Acuzații grave

Pensionarele Kung-Fu au ajuns la Jandarmerie. Acuzații grave
La 90 de ani o pensionară a fost călcată de oamenii legii. Asta după ce a fost reclamată de alta. Sunt acuzații grave la mijloc.

Pensionarele Kung-Fu au ajuns la Jandarmerie. Deși au 90, respectiv 71 de ani, nu sunt deloc cuminți, aceste bunicuțe.

O pensionară în vârstă de 90 de ani a fost călcată de jandarmi, după ce o vecină de-a ei a sunat la 112 să o reclame. Victima s-a plâns că femeia i-ar fi spart ușa. Iar apoi a și luat-o la bătaie cu pumnii și cu picioarele.

Pensionarele Kung-Fu au ajuns la Jandarmerie

„În data de 07 februarie, în jurul orei 10:30, jandarmii tulceni au fost solicitaţi, prin intermediul Serviciului Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112, de către o femeie care a sesizat o distrugere. Ajunşi la faţa locului, jandarmii au luat legătura cu apelanta, o femeie în vârstă de 71 de ani. Aceasta a relatat faptul că vecina sa, în vârstă de 90 de ani, i-a distrus uşa de acces în locuinţă. A lovit-o cu pumnii şi picioarele.

Femeia a declarat că vecina sa o acuză de furtul unor obiecte din locuinţă. Și precizează că nu este prima dată când aceasta îi distruge uşa de acces în locuinţă. Persoana reclamată nu a fost găsită la domiciliul acesteia, însă jandarmii au întocmit pe numele ei actele de sesizare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere”, anunță Jandarmeria.

Sursa foto: Instragram

Minerva: Gânduri despre Covid. Când vom scăpa de virus?

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre