Simona Ionescu / Redactor Șef

Penthouse-ul Deliei, o mică fortăreață. „La noi în casă nu se mănâncă nicăieri”

Penthouse-ul Deliei, o mică fortăreață. „La noi în casă nu se mănâncă nicăieri”
Cu ceva timp în urmă, Delia mărturisea că la ea în casă intră foarte rar prietenii și nu se face mâncare. O mică fortăreață, unde artista se simte protejată.

Artista alături de soțul său au decis să nu facă mâncare și să comande de la restaurant. În plus, Delia nu suportă să-i intre nici musafirii în mica sa fortăreață. Iată și motivul.

Deși este gurmandă și mănâncă tot ce prinde, în casa Deliei nu se gătește. Nici măcar delicioșii cartofi prăjiți. Pentru că are o bucătărie ca în reviste, artista spune că nu vrea să o murdărească și atunci preferă să comande de la restaurant. „Dacă curățăm cartofi, dăm pe jos şi trebuie să spălăm apoi, iar dacă fierb, murdăresc plita. Mă deranjează să simt firimituri pe jos. De fapt, la noi în casă nu se mănâncă nicăieri. În cadă este cel mai sigur”, a mai spus Delia.

„Fac firimituri și scrumează prost”

Nici prietenii nu prea îi calcă pragul faimoasei cântărețe, pentru că nu suportă ca aceștia să-i lase mizerie în casă. Artista a mărturisit că oricine i-ar veni în casă „pleacă greu, fac firimituri și scrumează prost, pe lângă scrumieră prost”. Iar acest lucru pur și simplu îl urăște.

Imagini din apartamentul Deliei

Cum arată apartamentul Deliei

După ce a locuit cu Răzvan o bună bucată de vreme într-un apartament din zona Unirii, cu câțiva ani în urmă, Delia s-a decis să facă investiția vieții. A scos din buzunar o sumă imensă (se spune că ar fi plătit 1,4 milioane de euro) și și-a achiziționat un super penthouse în zona de nord a Bucureștiului, cu o terasă uriașă. Apartamentul este pe două niveluri și are chiar și o piscină de mare clasă, unde Delia obișnuiește să se relaxeze cât îi poftește sufletul.

Dressing-ul artistei este cât o garsonieră

Pentru că e înnebunită după lucruri, artista și-a făcut și un dressing care se spune că are mărimea unei garsoniere. Din fotografiile pe care le-a postat de-a lungul timpului pe rețelele de socializare se vede și living-ul foarte mare, unde există o zonă de masă, canapele, scaune de lux și o zonă de relaxare.

Sursă foto: Unica

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre