Simona Ionescu / Redactor Șef

Pepe e în culmea fericirii. A pregătit totul pentru botezul moștenitorului. Iată primele detalii

Pepe e în culmea fericirii. A pregătit totul pentru botezul moștenitorului. Iată primele detalii
Are două fetițe de care e îndrăgostit, iar vestea că va deveni și tătic de băiat, l-a făcut pe simpaticul Pepe să zburde de bucurie.

Pepe numără zilele până își va strânge în brațe băiatul pe care iubita lui Yasmine Ody îl va aduce pe lume.

Pepe e în culmea fericirii. A pregătit totul pentru botezul moștenitorului. Iată primele detalii

Are șarm, e formidabil în carieră iar pe plan personal, după o perioadă nu tocmai plăcută din cauza divorțului, Pepe și-a găsit norocul și liniștea. Iar acum așteaptă cu nerăbdare momentul în care va deveni tătic de băiat. Invitat recent la Radio Impus, artistul a dat primele detalii despre botezul fiului său și al lui Yasmine Ody. Celebrul cântăreț spune că s-a gândit cum va fi botezul bebelușului și afirmă că are totul pregătit până la ultimul detaliu.

„Îmi aștept băiatul. Suntem pregătiți. Nu e nimic special, dar e pregătit tot. Sunt foarte organizat. (…) Botezul va fi cât se poate de discret și cât se poate de normal, încerc să mă bucur de familia mea, încerc să fiu cât mai prezent în viața celor care mă iubesc și mă respectă, să le transmit tot ceea ce e important pentru noi”, s-a destăinuit vedeta.

Ce nume va purta băiatul

Prezentatorul de la Te cunosc de undeva a mărturisit cu ceva timp în urmă și că micuțul va purta numele lui. Pentru că este un nume unic și în același timp, modern. ”Vine și Pepe… tare, din urmă. Îți dai seama, cum voiai să-i pun, Vasile, Marius, Gigel?! E mai modern decât Pepe, nu vezi că sunt la modă de atâția ani?! Cine ar putea să îi pună numele copilului lui ”Pepe”, nu eu?! Două luni mai are, două luni și un pic”, a mai spus acesta.

Raluca Pastramă trăiește din nou bucuria maternității

Nici fosta soție a lui Pepe, Raluca Pastramă, nu a stat degeaba, iar acum este și ea însărcinată cu iubitul ei, Ibrahim. „Da, este adevărată informația dumneavoastră. Sunt gravidă. Suntem foarte fericiți. Ibrahim mi-a dovedit că mă iubește, iar acest copil este rodul dragostei noastre. Nu am vrut să vorbesc până acum despre acest lucru pentru că nu-mi place să fiu subiect de presă”, a declarat bruneta cu ceva timp în urmă pentru Cancan.

Sursă foto: radio impact

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre