Simona Ionescu / Redactor Șef

Pepe, escapadă la început de an. Nici soției nu i-a venit să creadă

Pepe, escapadă la început de an. Nici soției nu i-a venit să creadă
Relația dintre Pepe și noua sa soție, Yasmine, este din ce în ce mai sudată. De când formează un cuplu, cei doi pare că au înflorit. Yasmine se face tot mai frumoasă, iar Pepe arată cel mai în formă.

După  ce a petrecut sărbătorile de iarnă în familie și cu fetițele alături, Pepe a decis să facă o vacanță romantică, doar el cu soția sa. A vrut să îi arate lui Yasmine cât de mult o iubește, iar pentru asta a dus-o departe și aproape de cer.

De când formează un cuplu cu Yasmine, mai toate vacanțele lui Pepe au fost împreună cu toți copiii lui.  Fetițele sale sunt foarte apropiate de noua soție a tatălui lor, iar aceasta le iubește ca pe fiicele sale. Au fost împreună și la munte, și la marte, și la Disneyland, în Paris. Acum însă, a venit momentul ca Pepe și Yasmine să ia un moment de respiro de la grija copiilor,  și să stea doar ei doi.

Cum îi arată Pepe soției cât de mult o iubește

Începutul anului i-a prins pe Pepe și Yasmine la Viena. Cei doi sunt în capitala Austriei, unde se răsfață la cumpărături în cele mai scumpe zone de shopping, dar și cu plimbări romantice, prin oraș, pe jos sau cu trăsura trasă de cai.

Pentru că soției sale nu îi poate oferi decât tot ce e mai bun, Pepe s-a cazat în cel mai luxos hotel din centrul Vienei, pe malul Dunării. Construit de un arhitect celebru, hotelul are un restaurant pe acoperiș, la înălțime, cu haute cuisine inovatoare și vedere spre oraș prin ferestrele din podea până în tavan. Inclusiv tavanul hotelului este din sticlă, astfel că atmosfera de aici e cu adevărat spectaculoasă. Soției nu i-a venit să creadă câte surprize i-a pregătit Pepe!

Melodie cu dedicație: „Dragostea e un dar”

La restaurantul luxosului hotel a dus-o Pepe, vineri seara, pe Yasmine ca să îi arate cât de mult o iubește. El i-a pus în față  o cutie, frumos ambalată, un cadou pe care i l-a luat în secret, pentru a o impresiona.

Când a deschis cadoul, Yasmine a fost de-a dreptul emoționată să vadă ce este înăuntru. Ea a primit un trandafir roșu, cel mai puternic simbol al dragostei. Floarea pe care i-a cumpărat-o Pepe e tratată pentru a nu se usca niciodată, așa cum i-a promis artistul că este și dragostea lui față de ea.

Pepe a filmat momentul în care  frumoasa sa soție deschide cadoul și a postat imaginile însoțite de una din cele mai emoționante piese ale sale, Dragostea e un dar. Lansată în urmă cu șapte ani, când nici nu visa că va divorța și că, după luni de suferință, va cunoaște din nou iubirea adevărată, melodia se bucură în continuare de un mare succes.

Sursa foto / video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre