Simona Ionescu / Redactor Șef

Piedone se retrage din cursa pentru Capitală! Fostul secretar de stat Sebastian Bodu a făcut anunțul

Piedone se retrage din cursa pentru Capitală! Fostul secretar de stat Sebastian Bodu a făcut anunțul
Sebastian Bodu, fost secretar de stat și șef al ANAF a dat vestea pe contul său de socializare. Piedone nu mai candidează pentru Primăria Capitalei, a scris Bodu.

Mesajul lui Sebastian Bodu, fost secretar de stat postat pe contul de socializare i-a dat peste cap pe locuitorii Capitalei. Piedone se retrage din cursa pentru Capitală!

„1 aprilie!”

Păcăleală de 1 aprilie!

Cetățenii Capitalei au rămas uimiți când au citit mesajul lui Sebastian Bodu de pe contul de Facebook. Oameni s-au alarmat și s-au plâns că nu mai sunt șanse să fie bine și în București și sectorul 5, păstorit de Cristian Popescu Piedone. „Era de așteptat. La sectorul 5 nu avem nici o șansă, va rămâne sectorul în care nu se întâmplă nimic”, a spus unul dintre internauți.

Ulterior, oamenii și-au dat seama că e doar o glumă nevinovată de 1 aprilie și au răsuflat ușurați. „Ha, ha, vrăjeală”, „După ce i-a cântat lăutarul la ureche? 1 aprilie”, „A durat câteva secunde până când m-am prins că e 1 aprilie”, au spus cei din online, amuzați.

Piedone a primit și pantofi roșii ca focul, „să-mi poarte norocul”

Piedone a primit pantofi roșii

Bucureștenii se adună grămadă în jurul actualului primar al Sectorului 5, îl felicită pentru cum a schimbat fața cartierelor și anunță că-l vor vota. Sondajele îl dau cu procente mari de câștig. Pentru cârcotașii care nu cred că Piedone va avea noroc să devină primar general, edilul sectorului 5 a avut mai multe mesaje în ultima perioadă. Acesta a primit zilele trecute și încălțări de campion de la prietenul său, antrenorul Marius Șumudică și s-a fotografiat cu acestea, apoi a postat totul pe contul său de socializare.

„Să nu mă deoache iepurașii, rațele și vânătorii”

„Mi-a adus Șumi încălțări de campion, să-mi netezească drumul către primărie! Roșii! Să nu mă deoache iepurașii, rațele și vânătorii. Îți mulțumesc, prieten drag!”, au fost cuvintele primarului Sectorului 5, candidat pentru Primăria Capitalei.

Avertisment pentru cârcotași

Piedone, avertisment pentru cârcotași

De asemenea, Cristian Popescu Piedone a avut un avertisment pentru toți cei care-i pun bețe în roate. Nimeni nu-l poate întoarce din drum. „Ați înscris Lăstunul la Formula 1 și v-ați dat seama că-n tribune nu-l place niciunul? Cu doi cilindri paraleli și-un dram de polish pe proțap ați crezut că, gata, e tunat? L-ați uns mecanic pe Bogdănel Întâmplătoru’ și așteptați să-i zbârnâie motoru’?  I-ați lipit două stikere uzate pe cozoroc și așteptați să vă poarte noroc? Visați safety car la debut de cursă, ca să aibă Lăstun, pe circuit, cale întinsă?

Când în oraș nimic nu merge ca pe roate, un safety car pentru lăstun chiar nu se mai poate! Acum, aveți în față un monopost de clasă, propulsat de cetățenii de care îi pasă! Chiar dacă la boxe îi puneți zece pneuri, lângă al nostru monopost… Lăstunul dă mereu rateuri. Luați loc, fără rușine, în lojă, la balcon, și cereți de urgență… “- Abandon!”

PS: Dacă tot v-ați scos Lăstunul din dulap și l-ați dat cu ruj pe buze, dați-i să facă drifturi pe maidan ca să ne amuze!”, a fost mesajul umoristic al lui Cristian Popescu Piedone.

Spre deosebire de contracandidații săi, Nicușor Dan și Cătălin Cîrstoiu, Popescu Piedone își face campanie pe străzi, „la firul ierbii”, cum îi place să spună.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre