Simona Ionescu / Redactor Șef

Piedone tocmai a făcut anunțul zilei, legat de viitorul său

Piedone tocmai a făcut anunțul zilei, legat de viitorul său
Anul viitor românii sunt chemați în fața urnelor să își aleagă președintele țării. Deja strategii de campanii au început lucrul pentru promovarea viitorilor candidați, chiar dacă, oficial, mai e până la campania electorală. Un anunț făcut duminică, îi va dezamăgi pe mulți.

Următoarele alegeri prezidențiale din România se vor desfășura în 2024. Acestea sunt primele alegeri care vor avea loc în același an cu cele parlamentare și locale după 2004. De asemenea, tot în 2024 se vor ține alegerile europarlamentare, fiind prima dată când toate cele patru alegeri se desfășoară în același an.

Toți românii sunt interesați de cursa pentru prezidențiale, pentru că, timp de cinci ani, alesul poporului va conduce, după cele două mandate consecutive ale actualului președinte în exercițiu, Klaus Iohannis. Deja se fac pariuri și se avansează numele unor posibili candidați. Unul foarte important a anunțat că a ieșit din cursa care, cum spuneam, oficial, nu a început încă.

Piedone a făcut anunțul

Fostul primar Cristian Popescu Piedone, a dezvăluit care sunt gândurile sale și decizia pe care a luat-o în legătură cu alegerile prezidențiale. Acesta a dezvăluit totul după o vizită la mănăstire, unde a avut timp să se roage și să mediteze la viața lui. Acesta a fost recent eliberat din penitenciar, unde a executat o perioadă de condamnare în dosarul „Colectiv”.

„Mi-am luat rămas bun de la Maramureș, în sfânta casă a Preabunului Dumnezeu! Lângă fini, lângă moroșeni. Așa cum am simțit, așa cum e cinstit, așa cum mi-am dorit. Și m-am spovedit Sfintei Fecioare Maria cu tot ce-mi este nou în inimă și-n suflet… Și la fel ca mereu și mereu… doar iertarea și mângâierea SA mi-am dorit-o. Ca să-mi fie sufletul împăcat și inima să-mi bată în pace.

La ieșirea din casa Preabunului Dumnezeu am primit un semn! Un… mesaj! Unul similar altor zeci de mii de mesaje primite în ultima lună, aici, pe Facebook, de la românii mei buni și iubitori: SĂ CANDIDEZ LA PREȘEDINȚIA ȚĂRII! … Am simțit că a venit vremea să-l limpezesc așa cum știu că este bine să fie!”, a transmis pe rețelele de socializare Cristian Popescu Piedone.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre