Simona Ionescu / Redactor Șef

Pierce Brosnan a ajuns în instanță. E șocant ce i se întâmplă

Pierce Brosnan a ajuns în instanță. E șocant ce i se întâmplă
Celebrul actor Pierce Brosnan a ajun în fața instanței, și este absolut incredibil prin ceea ce trece. El e nevoit să le ceară autorităților să intervină de urgență.

Pierce Brosnan cere instanței din Los Angeles un ordin de restricție prelungit față de femeia care este obsedată de el și care a ajuns să îl urmărească pe el și pe familia sa. Actorul, în vârstă de 69 de ani, spune că femeia a stat în fața casei sale din Malibu în vehiculul ei,  în ciuda faptului că îi este interzis să se apropie de actor, în baza unui ordin judecătoresc.

„Ea m-a urmărit pe mine și pe familia mea”, a declarat Brosnan în fața instanței. Brosnan mai spune că femeia i-a cerut 1.500 de dolari și i-a dat un desen pe care l-a făcut cu el, informează Daily Mail.

Ordinul de restricție i-ar include și pe soția sa, Keely Shaye Smith, în vârstă de 59 de ani, și pe fiii lor, Dylan, în vârstă de 25 de ani, și Paris, în vârstă de 21 de ani. Instanța i-a acordat lui Brosnan și familiei sale un ordin de restricție de urgență împotriva femeii.

Pierce Brosnan cere ordin de restricție prelungit

Dar pentru că fana sa înfocată nu se liniștește, Pierce Brosnan a cerut unui tribunal din Los Angeles să emită un ordin de restricție suplimentar împotriva unei femei despre care spune că îl urmărește pe el și pe familia sa în reședința lor din sudul Californiei. Brosnan, în vârstă de 69 de ani, a declarat în documentele legale analizate de The Blast că femeia, în vârstă de 55 de ani, a stat în afara casei sale din Malibu, California, într-un vehicul.

„Ne-a hărțuit pe mine și pe familia mea”, a declarat actorul James Bond, care a precizat în fața instanței că, în două rânduri, a fost nevoit să contacteze autoritățile din cadrul Departamentului șerifului din Los Angeles pentru a o îndepărta pe femeie de pe proprietatea sa. Brosnan a mai spus că oficialii nu au putut să o ia pe femeie în custodie pentru că se afla în afara proprietății sale și l-au sfătuit să ceară un ordin de restricție civil, care ar face ca acțiunile ei să fie taxabile dacă ar fi aprobate.

„Inițial, ea a spus că îl caută pe Dick Van Dyke”

Starul GoldenEye i-a menționat, de asemenea, pe soția sa Keely Shaye Smith, 59 de ani, și pe fiii lor Dylan, 25 de ani, și Paris, 21 de ani, în încercarea sa de a obține un ordin de restricție temporară de urgență împotriva femeii.

„Inițial, ea a spus că îl caută pe Dick Van Dyke (are un tatuaj cu el pe braț), dar când ne-a găsit pe mine și pe familia mea, a rămas în fața casei noastre, a spus Brosnan. Mi-a dat două bancnote ciudate, a spus că are nevoie de 1.500 de dolari pentru anvelope noi și mi-a dat un desen pe care l-a făcut cu mine”.

Instanța i-a acordat lui Pierce Brosnan un ordin de restricție de urgență și a informat-o pe acuzata de hărțuire că nu are voie să ia legătura cu actorul sau cu familia sa „direct sau indirect” sau să îi „hărțuiască”. Ea trebuie să stea la cel puțin 400 de metri distanță de casa lui Brosnan, precum și de orice școală sau loc de muncă unde s-ar putea afla copiii lui. O audiere în acest caz este programată pentru 25 octombrie, unde se va stabili dacă femeia va primi un ordin prelungit care ar putea dura până la cinci ani.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre