Pierce Brosnan face bani mulți în cariera sa de pictor. Lucrările i se vând cu sume fabuloase

Pierce Brosnan face bani mulți în cariera sa de pictor. Lucrările i se vând cu sume fabuloase
Pierce Brosnan a devenit un reper al lumii artei, starul împărtășind în mod regulat instantanee ale lucrărilor sale pe rețelele de socializare.

Actorul, în vârstă de 68 de ani, care a vândut un portret al lui Bob Dylan pentru suma uriașă de 1,4 milioane de dolari, a postat duminică pe Instagram câteva fotografii cu cele mai recente lucrări ale sale. Printre ele e una realizată de fiul său, Paris, în vârstă de 21 de ani.

În imagini, fostul star James Bond este văzut stând în fața tablourilor în timp ce se află în casa sa din California, scrie Daily Mail.

Studioul său de pictură este amenajat în garaj, după cum mărturisește vedeta.  Cine îi urmărește creațiile, observă că  în pictură, artistul e cât se poate de versatil. El trece cu lejeritate de la un stil la altul. Ultimele lucrări sunt mau degrabă abstracte. Într-una din imaginile transmise pe rețelele de socializare, vedeta stă sub o fotografie abstractă în alb și negru, în timp ce alte piese colorate îl înconjoară.

Într-o altă fotografie, Pierce stătea afară, la soare, în timp ce pictează una dintre piesele sale.

A vândut o lucrare cu peste 1 milion de dolari

Pierce Brosnan a vorbit deseori despre pasiunea sa pentru artă. Într-un interviu a împărtășit planurile sale de a organiza o expoziție în Santa Monica, California.

El a dezvăluit că soția sa, Keely, în vârstă de 58 de ani, a avut un documentar difuzat la Festivalul de Film de la Cannes, iar când organizatorii au descoperit că Pierce este pictor, l-au rugat să scoată la licitație o lucrare pentru amFAR – o organizație caritabilă care sprijină cercetarea în domeniul SIDA.

Într-un interviu acordat revistei Parade, Pierce a declarat: „Am pictat un tablou cu Bob Dylan, care este un mare erou al meu. S-a vândut cu 1,4 milioane de dolari, iar eu și Keely am dansat în noapte. Dacă ar putea fi așa tot timpul, cu siguranță aș renunța la actorie”, a dezvăluit celebrul actor.

Pierce Brosnan pictează din tinerețe. Acum e tătic și bunic cu trei nepoți

Pierce Brosnan s-a apucat de pictură în 1987, când regretata sa soție, Cassandra Harris, a fost diagnosticată cu cancer ovarian. Fiica lor, Charlotte, a murit de aceeași boală în 2013, la vârsta de 41 de ani.

A avut noroc cu cea de-a doua soție a sa, Keely, pentru că i-a „dirijat” viața timp de 25 de ani, după cum spune actorul. Ea l-a încurajat să continue să picteze Cuplul are doi copii – Dylan, în vârstă de 25 de ani, și Paris, 21 de ani.

Alături de Dylan și Paris, Pierce este tatăl fiului Sean, 38 de ani, al Cassandrei și este, de asemenea, tatăl adoptiv al lui Charlotte și Christopher Brosnan, cei doi copii ai Cassandrei cu primul ei soț Dermot Harris, al cărui frate a fost Richard Harris, celebru din seria Harry Potter.

În plus, Pierce Brosnan este acum un bunic mândru pentru trei nepoți:  Isabella, 23 de ani, și Lucas, 16 ani, copiii lui Charlotte, precum și Marley May, șase ani, fiica lui Sean.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre