Simona Ionescu / Redactor Șef

Pippa, sora lui Kate, aduce o rază de bucurie în Casa Regală. Ce veste le-a dat tuturor

Pippa, sora lui Kate, aduce o rază de bucurie în Casa Regală. Ce veste le-a dat tuturor
Era cazul să primească și o veste bună membrii Casei Regale britanice. După tot scandalul iscat de Megxit și apoi de interviul devastator acordat de Meghan Markle și prințul Harry lui Oprah, veștile proaste par că se țineau lanț. Până azi.

Marți, a venit, în sfârșit  o veste bună: Pippa, sora lui Kate, aduce o rază de bucurie în Casa Regală. Pippa Middleton, sora lui Kate, a născut o fetiţă. Ducii de Cambridge sunt încă o dată unchi și mătușă.

Dar bucuria este imensă și mai departe. Regina e măgulită. Pippa Middleton, sora lui Kate, nu numai că a adus pe lume o fetiţă perfect sănătoasă, dar a decis să îi pună acesteia numele Reginei. Astfel, pe micuța Middleton o va chema Grace Elizabeth Jane Matthews. Proaspăta mămică a ales şi prenumele „Elizabeth” pentru a  aminti de legătura strânsă cu familia regală britanică.

Pippa, sora lui Kate, aduce o rază de bucurie în Casa Regală

La cei 37 de ani ai săi, Pippa este mamă a doua oară. Ea a născut ieri, iar familia declară că totul a decurs perfect și că mămica se simte foarte bine. Ea și soţul ei milionar, James Matthews (45 de ani), spun că abia aşteaptă să ducă fetiţa acasă. Cuplul ocupă o reședință opulentă, în valoare de 17 milioane de lire sterline. Cei doi mai au un băiețel, Arthur, în vârstă de doi ani.

Așa cum Rețete și vedete a mai scris, sora ducesei de Cambridge a ţinut sarcina secretă (foto) până în ultimul trimestru. Practic, sarcina a fost confirmată abia cu câteva săptămâni înainte să nască, de mama celor două surori Middleton, Carole.

În familia ducesei de Cambridge se așteaptă și alți bebeluși, scrie Tatler.com. Anul trecut, fratele lui Kate și Pippa, James, s-a logodit cu partenera sa franceză, Alizée Thevenet. Cuplul a fost nevoit să-și amâne nunta de două ori din cauza restricțiilor impuse de coronavirus. Între timp, ducele și ducesa de Cambridge au sărbătorit ieri Ziua Mamei, postând un tribut afectuos contului Instagram Kensington Royal, o imagine a lui Kate în copilărie cu mama Carole.

Sursa foto: Instagram

Exclusiv. Prințul Nicolae al României s-a făcut apicultor

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre