Simona Ionescu / Redactor Șef

Plăcerea nevinovată a Deliei: parfumul cu miros de benzină. De ce să cumperi așa ceva

Plăcerea nevinovată a Deliei: parfumul cu miros de benzină. De ce să cumperi așa ceva
Când vine vorba de imaginea ei, Delia nu face rabat de la nimic. Iată și ce colecții de parfumuri are.

Delia e renumită pentru ținutele pe care le îmbracă pe stradă sau pe scenă. Dar mai are și o altă plăcere nevinovată: parfumurile.

Plăcerea nevinovată a Deliei: parfumul cu miros de benzină. De ce să cumperi așa ceva

Se cunoaște faptul că Delia muncește mult, dar nu-și refuză nimic când vine vorba să-și facă o plăcere sau un moft. Așa că în garderoba sa se găsesc haine foarte scumpe, bijuterii spectaculoase, încălțăminte la care ar râvni chiar și vedetele de la Hollywood. Dar și o colecție impresionantă de parfumuri, din care nu lipsesc cele care au miros de benzină și kerosen, plus multe altele pe care artista a recunoscut că nu le-a folosit niciodată.

@delia

E cazul sa avem o discutie🤓.. #fragrancetiktok

♬ Obsessed – FAVE

Dacă în trecut i-a plăcut foarte mult, acum cântăreața nu mai e atât de încântată și recunoaște că atunci când l-a achiziționat a făcut-o din impuls. Nu demult, vedeta a făcut câteva video-uri și le-a arătat fanilor colecția de parfumuri, formată din zeci de sticluțe, iar fanii au fost în delir.

„Hei, vaca mea, te superi dacă îmi faci puțin loc să trec? Durează o secundă, mulțumesc”

Îndrăgostită de drumețiile pe munte, Delia a avut parte de ceva momente neplăcute și s-a grăbit să împărtășească acest lucru cu prietenii din online. Într-un videoclip pe TikTok, blonda le-a spus acestora că, fără să vrea, și-a mai descoperit o frică: cea de vaci.

„Vacile pot fi periculoase, storytime. Și nu e un secret pentru nimeni că îmi place să merg pe munte, pe trasee, pe cărare, peste tot, în depărtare, doar că uneori îmi este puțin fricuță de animale sălbatice, mică, dar există. Mi-e frică de lupi, urși, pârși, rațe sălbatice, capre negre și, mai nou, vaci.

Coborând eu așa pe traseu ca micuța Heidi, fetița munților, mă întâlnesc cu o turmă de vaci, care stătea fix în potecă. Hei, vaca mea, te superi dacă îmi faci puțin loc să trec? Durează o secundă, mulțumesc.

Asta a fost o discuție telepatică, pe care am crezut că o înțelege, o pricepe.

Țin să precizez că vacile nu puteau fi ocolite, nici pe stânga, nici pe dreapta, trebuia să mergi pe potecă, drept înainte, dar nu puteam de ele. Una dintre ele m-a luat la ochi și m-a alergat, la modul cel mai serios și cel mai agresiv. Mă împiedic, cad cu fața în pământ. End of story.”,  s-a destăinuit Delia cu ceva timp în urmă.

Sursă foto: tiktok

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre