Simona Ionescu / Redactor Șef

Planul uciderii Danei Roba. Ce au găsit polițiștii în telefonul soțului

Planul uciderii Danei Roba. Ce au găsit polițiștii în telefonul soțului
Cu doar o lună în urmă, Dana Roba a fost la un pas de moarte după ce partenerul de viață a bătut-o cu bestialitate cu mai multe lovituri de ciocan.

Acum s-a dovedit că bărbatul premeditase crima, în combinație cu fratele său. Declarațiile Danei Roba sunt pur și simplu uluitoare.

„Am auzit că judecătorii s-au uitat în telefonul lui Daniel și s-a ajuns la concluzia că el a premedidat totul cu fratele lui.

S-au găsit mesaje în telefonul lui în care vorbea cu fratele său și își ziceau unul altuia să îmi fure banii (20.000 euro – n.r) și să mă omoare. Deci, tot ce s-a întâmplat în acea dimineață nu a fost nimic întâmplător”, a declarat Dana Roba, potrivit Click.

„O să caut un pastor să citească”

Pe de altă parte, Dana Roba a mărturisit că a reușit să doneze mobila, iar zilele următoare va merge să caute alt pat. În plus, make-up-artistul vrea să cheme pastorul să facă o slujbă, pentru ca toate lucrurile să înceapă să se liniștească.

L-a iubit, iar el a mutilat-o…

„Astăzi o să vină mai multe persoane să ia mobila din dormitorul macabru. Am donat-o unor persoane necunoscute iar draperiile o să le ia altă persoană, nu o cunosc personal. Așa că mâine mă duc să văd de pat aici, în cameră. O să schimb totul și o să fac frumos. O să chem un pastor după aici, să citească, dar nu știu câtă nevoie este pentru că în această casă este Hristos și El are grijă de tot”, susține femeia zdrobită de soț cu ciocanul.

Mesaj pentru soacră

Cu ceva timp în urmă, Dana Roba a lăsat și un mesaj pentru mama soacră și a mărturisit că n-a murit pentru că a fost protejată de baticul cu îngeri.

”De-abia aștept să fie audiată de către procurori. Unde-mi sunt cei 30.000 de euro, pe care fiul ei mi i-a luat din casă? După ce că m-a nenorocit, mai vrea să-mi ia și bănuții? Oamenii legii o să îi ancheteze pe toți, soacra mea va spune unde sunt banii, când va fi audiată.

Ea a zis că sunt și banii lui, că a stat acasă cu fetele. Păi, el a stat cu fetele pentru bani? Eu nu suport mizeria, am plătit și 1.500 lei curățenia. El nu dădea cu aspiratorul, zicea că nu știe să apese pe buton, veneam de la muncă, el lăsa hainele în mașina de spălat și câte zece ore.

„Mama lui voia ca el să fie audiat în libertate”

De câte ori nu le-am spălat din nou! Tot ce declar e adevărat, pot să jur cu mâna pe Biblie! Eu nu vreau să judec pe nimeni. Dacă eram o femeie rea îi mai spuneam ”mamă” soacrei mele, la tv? Dacă îmi dă banii înapoi, poate să vină, la noi, însă până nu-mi dă banii nu-mi vede fetele, copiii au rude, are cine să mă ajute cu ele, noi nu suntem un neam de traistă, și-au bătut joc de mine. Mama lui voia ca el să fie audiat în libertate.

Baticul i-a fost salvarea. Pe el s-au așezat îngerii…

„De câte ori n-a blestemat el baticul!”

Eu n-am murit pentru că sunt foarte credincioasă, pentru că deasupra capului meu a fost o pecete de îngeri. Eu aveam pe cap baticul cu care mă rog, când am ajuns la spital. De câte ori n-a blestemat el baticul! Dar baticul a făcut în așa fel încât să mă apere, eu nu am nicio lovitură la creier.

De câte ori nu m-au resuscitat medicii pe masa de operație! Am fost la limita vieții, tata se ruga pe holul spitalului: ”Doamne, nu mă duc la cimitir cu copilul ăsta, dă-i viață!”, s-a destăinuit Dana.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre